Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

4 Απριλίου, 2023

Τα My market εκπαίδευσαν και ψυχαγώγησαν τους ποδηλάτες του αύριο, στο Athens Bike Festival 2023!

Τα My market εκπαίδευσαν και ψυχαγώγησαν τους ποδηλάτες του αύριο, στο Athens Bike Festival 2023!

Τα καταστήματα My market, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη Πόλη» ήταν χορηγός της διοργάνωσης και συμμετείχαν ενεργά με το δικό τους περίπτερο, προσφέροντας στιγμές χαράς και βοηθώντας τις οικογένειες να βρουν ποδηλατικές συνήθειες για άσκηση ή ψυχαγωγία. 

Στο περίπτερο των My market οι μικροί ποδηλάτες παρακολούθησαν μία σύντομη εκδοχή του εκπαιδευτικού υλικού του προγράμματός που πραγματοποιείται σε δημοτικά σχολεία και ενημερώθηκαν για την ιστορία και την εξέλιξη του ποδηλάτου. Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι δοκίμασαν τις ποδηλατικές τους γνώσεις στο on line διασκεδαστικό παιχνίδι και απάντησαν στο ερωτηματολόγιο για τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη. 

Μέσω του προγράμματος «Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη», τα My market προωθούν τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη σωστή χρήση του ποδηλάτου στις πόλεις και για κοντινές αποστάσεις. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνεχίζεται για 2η συνεχή χρονιά, έχει επισκεφθεί έως τώρα 80 σχολεία, ενώ υπολογίζεται ότι άμεσα και έμμεσα έχουν ενημερωθεί-εκπαιδευτεί περισσότερα από 300.000 άτομα. 

Τα My market, αποτελούν την πρώτη πιστοποιημένη αλυσίδα καταστημάτων φιλική προς το ποδήλατο και μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, συνεχίζουν να οραματίζονται: Όμορφες Πόλεις! Πόλεις με Ποδήλατα!