1 Νοεμβρίου, 2012

Τα My Market «Μαγειρεύουν Οικονομικά» με τον σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, ξεκινάει στο ΣΚΑΪ  το «Μαγειρεύω Οικονομικά»  ένα καθημερινό infotainment cook show, που θα απευθύνεται όχι μόνο στην Ελληνίδα νοικοκυρά, αλλά σε όλους όσους αγαπούν τη μαγειρική με έμπνευση και επιθυμούν να μαγειρεύουν κάθε μέρα, γρήγορα, εύκολα, νόστιμα, υγιεινά και προπαντός χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα!!

Τα My Market στηρίζουν το concept και την εκπομπή και εμπιστεύονται την ευρηματικότητα και τις μαγειρικές ικανότητες του σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη που προμηθεύεται τα υλικά για τις συνταγές του, αποκλειστικά από τα καταστήματα της Ελληνικής αλυσίδας σε όλη την Αττική.

Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης, περιηγείται στους διαδρόμους των My Market, συνομιλεί με τους υπαλλήλους και τους πελάτες και επιλέγει κάθε φορά τις πρώτες ύλες των συνταγών του από την πλούσια γκάμα των προϊόντων στα ράφια και στα ψυγεία του καταστήματος.

Σε μία τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για κάθε καταναλωτή, στόχος του «Μαγειρεύω Οικονομικά» είναι να αναδείξει στο τηλεοπτικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται νόστιμα, παραδοσιακά και υγιεινά γεύματα 5 ημερών για μια τετραμελή οικογένεια με συνολικό κόστος που δεν ξεπερνά τα 50€, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την αξία των αγαθών της ελληνικής φύσης.

Τα My Market, μία 100% ελληνική αλυσίδα super market, στέκεται πλάι στα Ελληνικά νοικοκυριά, προσφέροντάς τους καθημερινά προϊόντα αδιαμφισβήτητης ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές και με συνεχείς προσφορές σε δεκάδες προϊόντα πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η προβολή των επεισοδίων θα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή κάθε εβδομάδας και ώρα 17:00.