Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

18 Μαΐου, 2015

Τα My Market μας ενισχύουν… με τα γνωστά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl!

Τα My Market, με στόχο να καλύψουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών εμπλουτίζουν την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν και προσθέτουν στα ράφια τους τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Vitarmonyl.

Με περισσότερους από 65 κωδικούς, τα φυσικά συμπληρώματα Vitarmonyl διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα φυσικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε αρμονία με τη φύση. Με χώρα παραγωγής τη Γαλλία τα εργαστήρια Vitarmonyl, ειδικεύονται για περισσότερα από 20 χρόνια στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή & εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας που αποτελούν μια  εγγυημένη πρόταση για υγεία, ευεξία, & ομορφιά.

«Οι ανάγκες των καταναλωτών αλλάζουν, διευρύνονται και διαφοροποιούνται σε διαρκή βάση και η ανταπόκριση και ικανοποίηση αυτών των αναγκών είναι για εμάς προτεραιότητα. Η προσθήκη των προϊόντων Vitarmonyl στα καταστήματα μας αποτελεί στρατηγική επιλογή, με κύριο γνώμονα να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας αυτό που χρειάζονται, εξοικονομώντας χρόνο και περαιτέρω οικονομία στις αγορές τους» δήλωσε σχετικά ο κος Ν. Σταθάτος, Δ/ντης Αγορών Μη Τροφίμων.

Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται όλη την γκάμα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής Vitarmonyl από το ειδικό σταντ που βρίσκεται τοποθετημένο κοντά στα ταμεία των καταστημάτων και είναι ήδη διαθέσιμη σε όλη την αλυσίδα καταστημάτων My market.