13 Νοεμβρίου, 2012

Τα My market μειώνουν τις τιμές σε 100 βασικά είδη πρώτης ανάγκης που δεν πρέπει να λείπουν από κανέ

Τα My market είναι μία αμιγώς,  ελληνική αλυσίδα super market, που  υπηρετεί με ποιότητα και συνέπεια χρόνια τώρα την Ελληνική  αγορά, φροντίζοντας καθημερινά με σεβασμό και αξιοπιστία τους καταναλωτές της.

Όλα τα χρόνια που η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χώρα μας, έχει ως μία από τις βασικές της προτεραιότητες, να στηρίζει τον Έλληνα καταναλωτή, παρέχοντας μέσα από τα καταστήματά της προϊόντα αδιαπραγμάτευτης ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή. Κάτι που μπορούμε με συνέπεια να πετυχαίνουμε μέσω της δυναμικής, διαπραγματευτικής ικανότητας που διαθέτουμε, καθώς και της υψηλής, οικονομικής επένδυσης που υλοποιούμε σε ετήσια βάση προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, στα καταστήματα My Market μειώσαμε τις τιμές σε 100 και πλέον βασικά είδη, επιλέγοντας πολύ προσεκτικά μία γκάμα προϊόντων που αποτελούν πραγματικά βασικά είδη πρώτης ανάγκης και δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν συνάνθρωπό μας.

Συνεπείς στην παράδοση και στις αξίες μας, είναι χαρά και τιμή μας, να υλοποιήσουμε μία τόσο ουσιαστική δράση, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών μας και συντελώντας στη διατήρηση της αξιοπρέπειας των νοικοκυριών που πλήττονται ολοένα και περισσότερο από τις συνεχιζόμενες, δυσχερείς συνθήκες που βιώνουμε όλοι.