Team of the Year και άλλα 2 χρυσά στα Cyber Security Awards 2022 Platinum Διάκριση και ακόμη 4 βραβεία στα PR Awards 2022

Team of the Year και άλλα 2 χρυσά στα Cyber Security Awards 2022 Platinum Διάκριση και ακόμη 4 βραβεία στα PR Awards 2022

Σε δύο μεγάλες διοργανώσεις διακρίθηκε η METRO ΑΕΒΕ (My market, METRO Cash & Carry) για σημαντικά έργα που εφαρμόζει στον χώρο της Κυβερνοασφάλειας και στον χώρο της Επικοινωνίας.  


Το κορυφαίο βραβείο «Cyber Security Team of the Year» για τη Διεύθυνση Πληροφορικής της METRO και 2 Χρυσά για τη συνεργασία της METRO με τη Darktrace για τη λύση «autonomous defense»,  μια τεχνολογία αυτόματης αναγνώρισης και αναχαίτισης διαδικτυακών απειλών που αξιοποιεί self-learning Artificial Intelligence για να υπερασπιστεί το δίκτυο της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.  


Σημαντικές διακρίσεις έλαβε η εταιρεία και στον χώρο της Επικοινωνίας, με 5 διακρίσεις στα PR Awards 2022. Πρόκειται για σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν στον πυρήνα τους την επίτευξη του «κοινού καλού» και καταδεικνύουν την ουσιαστική δέσμευση της εταιρείας στον άνθρωπο και την οικογένεια.


•    Platinum και Gold για το περιοδικό «ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ» των My market
•    Gold για τη METRO REDress day, μία πρωτοβουλία ενάντια στην έμφυλη βία σε συνεργασία με τη Rich Passion Jewellery
•    Silver για το δρομικό κίνημα της METRO «Χιλιόμετρα Προσφοράς»
•    Bronze για τη στήριξη των My market στο μη κερδοσκοπικό σωματείο Be-Live, στηρίζοντας το όνειρο ζευγαριών να αποκτήσουν παιδί.


Η METRO είναι μία ελληνική εταιρεία που πρωτοπορεί και δεν εφησυχάζει ποτέ. Αναζητά διαρκώς καινοτόμες λύσεις και παρουσιάζει σημαντικές πρωτοβουλίες, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες των My market και των METRO Cash & Carry άρτια εξυπηρέτηση, αφήνοντας παράλληλα, ουσιαστικό αποτύπωμα στην κοινωνία.