26 Σεπτεμβρίου, 2014

Tipάκια καλύτερης ζωής από τα My market

«Tipάκια καλύτερης ζωής από τα My market»

Μήπως ήρθε η παρέα σας σπίτι αιφνιδιαστικά και δεν έχετε κρύες μπίρες; Ή μήπως σας έκαναν τα κουνούπια... κέντηματάκι; Μην ανησυχείτε! Γιατί τώρα τα Μy market μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία και τη γνώση τους, προσφέροντας συμβουλές που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, ώστε να αντιμετωπίζουμε έξυπνα, καθημερινά μικροπροβλήματα που αφορούν στο νοικοκυριό μας και όχι μόνο. Με τον τρόπο αυτό, τα My market μας φροντίζουν, μας ενημερώνουν και μας χαλαρώνουν με νέες ιδέες, προτάσεις, μυστικά, οδηγίες και tipάκια που κάνουν την καθημερινή μας ζωή... καλύτερη! Αυτά είναι τα “tipάκια καλύτερης ζωής από τα My market” και αποτελούν ένα μέσο έκφρασης της νέας τους καμπάνιας με τίτλο “Η ζωή μας καλύτερα”, που επιμελήθηκε η AWG Athens.

Μέσω λοιπόν μιας σειράς επεισοδίων, που έχει τον ίδιο τίτλο και βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο, tipάκια που δεν είναι ευρέως γνωστά, παίρνουν σάρκα και οστά σε ιστορίες με παιχνιδιάρικη διάθεση και αφαιρετική αισθητική, έχοντας ως πρωταγωνιστή τη δράση και ως αποτέλεσμα τη λύση σε καθημερινά «θεματάκια».

Μάθετε τώρα κι εσείς το κατάλληλο tipάκι για κάθε περίπτωση, στην ιστοσελίδα των My market www.mymarket.gr/tipakia και στο YouTube www.youtube.com/mymarketgr