Τρεις βραβεύσεις για τη METRO στα Impact BITE Awards 2022

Τρεις βραβεύσεις για τη METRO στα Impact BITE Awards 2022

Η METRO ΑΕΒΕ (My market και METRO Cash & Carry) συνεχίζει να ξεχωρίζει με τις πρακτικές της τη φετινή χρονιά. Σε συνέχεια των πρόσφατων σημαντικών διακρίσεών της στα Super Market Awards, τώρα ήρθε η ώρα των Impact BITE Awards, του θεσμού που επιβραβεύει την επένδυση των επιχειρήσεων στην τεχνολογική καινοτομία. Οι πετυχημένες πρακτικές και καινοτομίες της METRO ΑΕΒΕ στη χρήση της τεχνολογίας, είναι αυτές που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν μέσα από τον αναγνωρισμένο θεσμό, αλλά και τον υψηλό ανταγωνισμό των Impact BITE Awards 2022, ο οποίος διοργανώθηκε για 11η συνεχή χρονιά. Στην ήδη μεγάλη συλλογή βραβείων της εταιρείας για το 2022, προστέθηκαν τρία νέα βραβεία, δύο Gold και ένα Silver.

Αναλυτικότερα, τα βραβεία που έλαβε η εταιρεία ήταν τα εξής:

  • Gold βραβείο για το Σύστημα Διαχείρισης Ειδικών και Ετήσιων Συμφωνιών Πελατών, στην κατηγορία ERP Συστήματα. 

  • Gold βραβείο για το METRO End To End Distribution, Ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης μεταφορικού έργου (Transportation Management System-TMS), από την δρομολόγηση στην τιμολόγηση, στην κατηγορία «Μεταφορές & Logistics». 

  • Silver βραβείο για το Σύστημα Διαχείρισης Δεδομένων και Επιχειρησιακής Ευφυΐας. Υλοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Δεδομένων και Επιχειρησιακής Ευφυΐας με χρήση αλγορίθμων μηχανικής εκμάθησης (ML), για ανάλυση και πρόβλεψη πωλήσεων σε σχέση με τη δυναμική συμπεριφορά των πελατών, στην κατηγορία «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT». Υπεύθυνος σύμβουλος υλοποίησης του έργου ήταν η Uni Systems.

 

Σχετικά με τη METRO AEBE:

H METRO AEBE είναι μια 100% ελληνική εταιρεία με οικογενειακή μετοχική σύνθεση. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καινοτομεί εισάγοντας πρωτοπόρες πρακτικές στην ελληνική αγορά. Διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων: τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, και τα καταστήματα λιανικής My market, με συνολικά 280 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιανουάριο του 2020, η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα (BEST VALUE για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) στην Κύπρο. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.500 εργαζόμενους, γεγονός που την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες πανελλαδικά.