Αγαπητοί πελάτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών.
Θα ενημερωθείτε εκ νέου για την ώρα παράδοσης. Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση. 

Κωδικός: 521002

Campingaz Φιαλίδιο Υγραερίου C206 Gls 190gr

1,99€
10,47€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το φιαλίδιο υγραερίου Campingaz C206 GLS σας προσφέρει αξιοπιτία και ευκολία με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής! Αυτό το γκαζάκι βουτανίου 190 γρ. προσφέρεται για χρήση στο καμινέτο Bleuet G206.
Υλικά
Συστατικά
ΒΟΥΤΑΝΙΟ. Φιαλίδιο υπό πίεση. Εξαιρετικά εύφλεκτο αέριο. Υδρογονάνθρακες πλούσιοι σε C3 C4: No 270 990 9- Επισήμανση Ε.Ε. Καθαρό βάρος: 190 γρ.. Αυτό το φιαλίδιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παρά μόνο με τις συσκευές CAMPINGAZ της κατηγορίας απευθείας πίεσης βουτανίου που λειτουργούν με το φιαλίδιο C206 της CAMPINGAZ. Αυτό το φιαλίδιο είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 417 και είναι εξοπλισμένο με ένα σύστημα που αποτρέπει τις επικίνδυνες διαρροές αερίου όταν το φιαλίδιο αποσυνδεθεί κατά λάθος. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΕΤΑΙ.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
ΝΕΑ Προηγμένη τεχνολογία: Άριστη ποιότητας υγραέριο για σταθερή φλόγα και ιδανική καύση. Ειδική λαμαρίνα με διπλή επικάλυψη για να μην οξειδώνεται και μπλοκάρει το μπεκ. GAZ LOCK SYSTEM ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ αν το φιαλίδιο δεν τρυπηθεί σωστά.
Οδηγίες Χρήσης
Τοποθέτηση φιαλιδίου: Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής που χρησιμοποιείτε με αυτό το φιαλίδιο. Η τοποθέτηση φιαλιδίου πρέπει να γίνεται σε χώρο καλά αεριζόμενο, μακριά από κάθε πηγή ανάφλεξης. Τοποθετήστε τη συσκευή στο φιαλίδιο. Αλλαγή άδειου φιαλιδίου: ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης της συσκευής που χρησιμοποιείτε με αυτό το φιαλίδιο. Η αλλαγή φιαλιδίου πρέπει να γίνεται σε χώρο καλά αεριζόμενο, μακριά από κάθε πηγή ανάφλεξης. Κλείστε τη στρόφιγγα της συσκευής, βεβαιωθείτε ότι το φιαλίδιο είναι κενό (ανακινήστε το για να διαπιστώσετε την ύπαρξη υγρού περιεχομένου). Ξεβιδώστε εντελώς το επάνω μέρος της συσκευής. Αντικαταστήστε το λάστιχο που στεγανοποιεί τη σύνδεση, αν αυτό έχει φθαρεί ή χαθεί. Τοποθετήστε το νέο φιαλίδιο στη βάση του. Ξαναβιδώστε μέχρι τέλους το πάνω μέρος της συσκευής. Απορρίψτε το άδειο φιαλίδιο σε ασφαλές μέρος.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50οC/122οF. Αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό και καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από παιδιά. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Περιέχει αέριο υπό πίεση (αν θερμανθεί μπορεί να εκραγεί). ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠO ΤΗ RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Λεωφ. Τυρταίου, 19014, Αφίδναι Αττικής, Τηλ.: +30 22950 23111, Site: www.el-greko.gr, email: elgreko@resoul.gr. ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠO ΤΗΝ ADG (CAMPINGAZ) BP 55, 219 Route de Brignais, 69563, St. Genis-Laval, France, Site: www.campingaz.com