Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

-10%

Κωδικός: 156571

Χαβέλας Ζαγορίσιο Παραδοσιακό Φύλλο Κατεψυγμένο 750gr

3,20€
4,73€ Αρχική τιμή κιλού
4,27€ Τελική τιμή κιλού
3,55€ Αρχική τιμή
3,20€ Τελική τιμή
0
Σε προσφορά από 01/07/2024 έως 14/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο για πίτες από τα αγνότερα υλικά.
Το παραδοσιακό φύλλο είναι ιδανικό για πίτες.
Η συσκευασία περιλαμβάνει 6 φύλλα.Με σεβασμό στην παράδοση, φέρνουμε έτοιμο στην κουζίνα σας το Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο, φτιαγμένο με μεράκι & αγνά υλικά.
Η Α&Σ ΧΑΒΕΛΑΣ ΟΕ είναι μια από τις νεότερες εταιρίες παραγωγής ζύμης και έχει την έδρα της στην περιοχή της Ηπείρου.
Στην Ήπειρο ανήκουν και τα πανέμορφα Ζαγοροχώρια, ξακουστά για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τις παραδοσιακές πίτες. Από εκεί ξεκίνησε και πήρε τις βάσεις της η εταιρία.
Η οικογένεια Χαβέλας για πολλά χρόνια διατηρούσε παραδοσιακή ταβέρνα στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Μονοδένδρι. Στην ταβέρνα αυτή η μαμά Αμαλία παρασκεύασε και έψησε εκατοντάδες και ίσως χιλιάδες ταψιά με παραδοσιακές πίτες και έδωσε την ιδέα στα παιδιά της να επεκτείνουν την επιχείρηση. Έτσι δημιουργήθηκε το Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο.
Πρώτα ξεκίνησε η εταιρία σε ένα μικρό εργαστήριο διανέμοντας στη περιοχή της Ηπείρου και μετά η μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές και η εμπειρία που είχε πλέον αποκτηθεί, δημιούργησαν μία νέα σύγχρονη μονάδα παραγωγής ζύμης. Συνδυάζοντας τεχνολογία και παράδοση, η εταιρία είναι πλέον ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Ελληνικής και ξένης αγοράς.
Έτσι αφοσιωμένη στο στόχο της, προσφέρει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό και καταφέρνει να είναι πάντα αντάξια της εμπιστοσύνης του. Τα Ζαγορίσια προϊόντα είναι φτιαγμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ελέγχονται αυστηρά πριν την διαδικασία παραγωγής ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.
Στην εταιρία μας οι άνθρωποι που εργάζονται είναι μία δεμένη ομάδα που αγαπάει την δουλειά της και αφοσιώνεται σε αυτή, με μόνο μέλημά της την επίτευξη των εταιρικών στόχων.
To χωριάτικο φύλλο μας δοκιμάστηκε από το αμερικάνικο περιοδικό SAVEUR τον Ιούλιο του 2010 και διακρίθηκε ανάμεσα σε πολλές συμμετοχές.
Συγκεκριμένα το περιοδικό έκανε πραγματική δοκιμή ανάμεσα σε πολλά ελληνικά φύλλα για πίτες και το Ζαγορίσιο Φύλλο Χαβέλας αναδείχτηκε η καλύτερη επιλογή.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο τους, το Ζαγορίσιο Φύλλο είναι το καλύτερο!
Υλικά
Συστατικά
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, νερό, αλάτι.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες Χρήσης:
Βγάλτε το φύλλο από την κατάψυξη και αφήστε το να ξεπαγώσει για 2 ώρες μέσα στη συσκευασία του.
Οδηγίες Συντήρησης:
Στην κατάψυξη στους -12oC για ένα μήνα.
Στον καταψύκτη στους -18oC μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Προσοχή:
Αν το προϊόν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξαναψυχθεί.