Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 917884

Command Clips Διακ. & Διαχ. Καλωδίων Στρογγυλά 4τεμ

5,16€
1,29€ Τελική τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Όχι άλλα επικίνδυνα, μπερδεμένα καλώδια πίσω από τους υπολογιστές, τις συσκευές και τα ηλεκτρονικά σας είδη! Τα Διαφανή Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command είναι ιδανικά για το γραφείο σας στο σπίτι και τη δουλειά καθώς και για όλους τους χώρους όπου έχετε ηλεκτρονικές συσκευές. Κρατούν τα καλώδια οργανωμένα και τακτικά ώστε να μην μπλέκονται στα πόδια σας. Μπορείτε ακόμη να τα χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε τους τοίχους σας με λαμπάκια! Τα Διαφανή Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command μπορούν να εφαρμοστούν σε επιφάνειες όπως οι βαμμένες, οι ξύλινες, τα πλακάκια και άλλα. Αφαιρούνται εύκολα, χωρίς να αφήνουν σημάδια, τρύπες ή υπολείμματα κόλλας. Εάν θελήσετε να αναδιοργανώσετε τα καλώδιά σας, μπορείτε να αντικαταστήσετε απλά την Ταινία Command με μια καινούργια. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Διαφανή Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command ξανά και ξανά!Τα Διαφανή Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command δένουν αρμονικά με διακόσμησή σας και σας βοηθούν να αναδείξετε το χώρο σας.Για να οργανώνετε τα καλώδιά σας και να διακοσμείτε χωρίς τρύπες και ζημιέςΚολλούν εξαιρετικά δυνατά και αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν ίχνηΤοποθετούνται και αφαιρούνται πολύ εύκολαΜπορούν να εφαρμοστούν σε πολλές επιφάνειεςΣας βοηθούν να οργανώσετε το χώρο σας, να τακτοποιήσετε τα καλώδια των υπολογιστών και των συσκευών σας και να στολίσετε τους τοίχους σας με λαμπάκια Χαρακτηριστικά:Για χώρους με υδρατμούς και υγρασία: ΌχιΜέγεθος: SmallΤεμάχια ανά Συσκευασία: 4 Clips + 5 Ταινίες μικρού μεγέθουςΧρώμα: Διαφανές