Διαγραφή λογαριασμού για την εφαρμογή My market

Καλώς ήρθατε στη σελίδα αίτησης διαγραφής λογαριασμού για την εφαρμογή My market, που αναπτύχθηκε από την METRO ΑΕΒΕ.

Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στην εφαρμογή My market, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε το απόρρητό σας και να διασφαλίσουμε την ασφαλή διαγραφή του λογαριασμού σας και των σχετικών δεδομένων.

Βήματα για να ζητήσετε τη διαγραφή λογαριασμού:

1.Επιβεβαίωση: Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην εφαρμογή. Αυτό το βήμα διασφαλίζει την ασφάλεια και το απόρρητο του λογαριασμού σας.

2.Υποβολή αιτήματος: Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στην ενότητα "Προφίλ" και επιλέξτε "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ". Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την διαγραφή.

3.Διαγραφή λογαριασμού: Μετά την επιβεβαίωση, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά και θα αποσυνδεθείτε από την εφαρμογή.

 

Διαγραφή και διατήρηση δεδομένων:

- Διαγραφή δεδομένων: Κατά τη διαγραφή του λογαριασμού σας, όλα τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό σας θα διαγραφούν οριστικά.

- Διατήρηση δεδομένων: Ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν όπως απαιτείται από το νόμο ή για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει στοιχεία παραγγελιών για περίοδο ενός έτους.

- Δεδομένα που εξαιρούνται από τη διαγραφή: Λάβετε υπόψη ότι ανώνυμα ή συγκεντρωτικά δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν να συνδεθούν με την ταυτότητά σας, ενδέχεται να διατηρηθούν και να χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς σκοπούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας στο 210 6027 900.

Σας ευχαριστούμε για τη χρήση της εφαρμογής του My market. Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη σας και είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.