Κωδικός: 527753

Dr.Beckmann Διαβολάκος Του Λεκέ Αίμα & Πρωτείνες 50gr

3,15€
63,00€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ με ισχύ ενζύμων για δύσκολους λεκέδες από αίμα, πύον, γάλα, γιαούρτι, κρεμώδες τυρί, κρέμα, συμπυκνωμένο γάλα, τζατζίκι, λεκέδες από άμυλο.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει 1,2-βενζισο-θειαζολ-3(2Η)-όνη, 2-μεθυλ-2Η-ισοθιαζολ-3-ονη. Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες και Ανιονικές σε ποσοστό κάτω του 5%, Ένζυμα, συντηρητικό Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Απλή & Γρήγορη εφαρμογή για δραστικό καθαρισμό. Ασφαλές για τα Χρώματα & τα Υφάσματα.
Οδηγίες Χρήσης
Υγραίνετε καλά τον λεκέ με το διάλυμα. Αφήστε το να ενεργήσει για 10-15 λεπτά. Πλύνετε το ύφασμα όπως συνήθως. Για ιδιαίτερα επίμονους λεκέδες: Ταμπονάρετε επίμονα το λεκέ με στεγνό πανί έπειτα από λίγη ώρα έκθεσης και μετά πλύνετε το ύφασμα όπως συνήθως. Για υφάσματα που δεν πλένονται: Ταμπονάρετε εκτενώς τη λεκιασμένη περιοχή με υγρό πανί ακολουθώντας τις παραπάνω μεθόδους καθαρισμού λεκέδων. Παρακαλώ σημειώστε: ο καθαρισμός των λεκέδων πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν το πλύσιμο. Πριν τη χρήση ελέγξτε τη σταθερότητα των χρωμάτων σε ένα σημείο του ρούχου που δεν φαίνεται. Ελέγχετε πάντα την ετικέτα φροντίδας του υφάσματος. Ακατάλληλο για χαλιά ή δερμάτινα. Μην καθαρίζετε τους λεκέδες πάνω σε ευαίσθητες περιοχές. Τοποθετήστε ένα κατάλληλο αντικείμενο κάτω από το ύφασμα (π.χ. ένα πιατάκι, όχι πλαστικό ή ένα καθαρό πανί).
Πληροφορίες Προμηθευτή
Πληροφορίες ασφαλείας χρήσης στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com