Κωδικός: 527760

Dr.Beckmann Διαβολάκος Του Λεκέ Λιπαντικά & Έλαια 50gr

3,15€
63,00€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ με Αντι-λιπαρή σύνθεση για δύσκολους λεκέδες από πίσσα, κερί, λάδι μηχανής,γυαλιστικό παπουτσιών,απόβλητα μηχανών, γράσο, λαδομπογιά, γραφίτης, κάρβουνο, πλαστελίνη, βενζίνη, πετρέλαιο, μελάνι εκτυπωτή.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει >30% Αλιφαντικοί Υδρογονάνθρακες, 5-15% Μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Απλή & Γρήγορη εφαρμογή για δραστικό καθαρισμό. Ασφαλές για τα Χρώματα & τα Υφάσματα.
Οδηγίες Χρήσης
Πρώτα ελέγξτε την σταθερότητα του υφάσματος και των χρωμάτων σε μια περιοχή που δεν είναι ορατή. Ελέγχετε πάντα την ετικέτα  φροντίδας του υφάσματος. Ακατάλληλο για χαλιά ή δερμάτινα. Σε ένα ρηχό πιατάκι ή μπολ (πορσελάνη ή γυαλί, όχι πλαστικό) καλυμμένο με ένα λευκό απορροφητικό πανί κάτω από το λεκέ και υγραίνετε καλά το λεκέ με το διάλυμα. Σκεπάστε το με το πιατάκι. Αφήστε το να δράσει μέχρι να διαλυθεί ο λεκές και αφαιρέστε προσεχτικά τα υπολείμματα του λεκέ με ένα κουτάλι. Ταμπονάρετε συνεχώς με ένα υγρό πανί την λεκιασμένη περιοχή μέχρι να αφαιρεθούν τα ίχνη από το λεκέ και από το διάλυμα. Επαναλάβετε εάν είναι απαραίτητο με νέο διάλυμα.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Πληροφορίες ασφαλείας χρήσης στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com