Κωδικός: 514759

Dr.Beckmann Spray Για Ανοξείδωτες Επιφάνειες 250ml

4,12€
16,48€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ειδικά σχεδιασμένο για αποτελεσματικό και απαλό καθαρισμό-φροντίδα όλων των επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, χρώμιο και αλουμίνιο. Για νεροχύτες, αξεσουάρ μπάνιου, απορροφητήρες, ψυγεία,επιφάνειες συσκευών, σκεύη κλπ. Η πρωτοποριακή μη διαβρωτική του σύνθεση με δυνατό λιποκαθαριστικό λειτουργεί αποτελεματικά και αφήνει μια λάμψη χωρίς γραμμές.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες σε ποσοστό κάτω του 5%, Αρωματικές ουσίες, Limonene.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Τα ειδικά αντιδιαβρωτικά προστατεύουν το μέταλλο. Ο ενεργός αφρός προσκολλάται αποτελεσματικά σε μεγάλες και κάθετες επιφάνειες. Με φρέσκο άρωμα. Δερματολογικά ελεγμένο και ανεκτό στο δέρμα. Συμβατό με τα σχετικά υλικά.
Οδηγίες Χρήσης
1. Ψεκάστε κατευθείαν στην επιφάνεια 2. Αφήστε να δράσει μερικά λεπτά 3. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή χαρτοπετσέτα και τρίψτε/καθαρίστε παντού 4. Καθαρίστε σχολαστικά με καθαρό νωπό πανί 5. Σκουπίστε την επιφάνεια με καθαρό-στεγνό πανί.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Μπορεί να προκαλέσει οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το προϊόν ή την ετικέτα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετα λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους και συνεχίστε να ξεπλένετε. Πληροφορίες στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com