Ευκαιρίες εργασίας

Μπροστά σου ανοίγεται ένας κόσμος ανάπτυξης κι
εξέλιξης με τη METRO. Επικοινώνησε μαζί μας
σήμερα και γίνε μέλος της μεγάλης #teammetro!

Ευκαιρίες Καριέρας

ΙΔΡΥΣΗ

ΙΔΡΥΣΗ

1976

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

11.500+

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ METRO Cash & Carry

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ METRO CASH AND CARRY

50

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ My market

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ My Market

230

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

280

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ

4

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (ΑΠΟ ΤΟ 2020)

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

60

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

100%

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Καταστήματα

ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Περιγραφή Διαδικασίας

Διαδικασία πρόσληψης
Αποστολή Βιογραφικού

Βήμα 1:

Αποστολή Βιογραφικού

Συμπλήρωσε την αίτησή σου.

Συλλογή Βιογραφικών

Βήμα 2:

Screening βιογραφικών από το τμήμα επιλογής Ανθρώπινου Δυναμικού

Ένα μέλος της ομάδας μας θα εξετάσει το βιογραφικό σου και θα σε καλέσει για μια γρήγορη τηλεφωνική συνέντευξη.

Συνέντευξη

Βήμα 3:

Αξιολόγηση αίτησης και συνέντευξη

Στη συνέχεια θα αξιολογήσουμε την αίτησή σου και θα προχωρήσουμε σε συνέντευξη.

Αξιολόγηση

Βήμα 4:

Συνολική αξιολόγηση και επόμενα βήματα

Εφόσον η αίτησή σου αξιολογηθεί επιτυχώς, η ομάδα μας θα επανέλθει με την προσφορά εργασίας.

Πρόσληψη

Βήμα 5:

Αποδοχή προσφοράς και πρόσληψη εργαζομένου

Η διαδικασία του onboarding ξεκινά. Καλώς ήρθες στη #teammetro.

Βιογραφικό

Γενική Υποβολή Βιογραφικού

Γιατί σε εμάς

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Το σημείο αναφοράς για
την εταιρεία μας

Αξίες

Χρησιμεύουν ως πυξίδα για τις δράσεις μας, δίνοντας τις βασικότερες κατευθύνσεις για το πώς θα συνεργαζόμαστε και θα λειτουργούμε ως προς τους πελάτες μας, την ομάδα, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες.

ΗΘΟΣ

ΗΘΟΣ

Η συμπεριφορά μας προς όλους διακρίνεται από δικαιοσύνη, εντιμότητα, ειλικρίνεια, φιλότιμο και σεβασμό στην αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας.

ΠΑΘΟΣ

ΠΑΘΟΣ

Μας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός, η πίστη, η επιμονή και το μεράκι σε ό,τι κάνουμε, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Στοχεύουμε ψηλά, εμπνέουμε και παρακινούμε τους συνεργάτες μας.

ΤΟΛΜΗ

ΤΟΛΜΗ

Τολμάμε να είμαστε διαφορετικοί, να εξελισσόμαστε και να καινοτομούμε. Χαράζουμε νέους δρόμους. Δεν φοβόμαστε την αλλαγή. Θέτουμε απαιτητικούς στόχους και διατηρώντας το βλέμμα στο μέλλον, δημιουργούμε με δυναμισμό το παρόν.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Νοιαζόμαστε για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους μας, το περιβάλλον και την ποιότητα των προϊόντων μας. Σεβόμαστε την κοινωνία και τη φύση και το αποδεικνύουμε με πράξεις.

ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΝΟΤΗΤΑ

Λειτουργούμε ως ομάδα με συνοχή και αρμονία. Μας ενώνει και μας κινητοποιεί το κοινό όραμα. Η πρωτοβουλία και η προσπάθεια του καθενός ενδυναμώνει την ομάδα. Πετυχαίνουμε μαζί τους στόχους μας.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Με ευσυνειδησία και αξιοπιστία, εμπνέουμε αίσθημα εμπιστοσύνης ποιότητας και ασφάλειας σε όλους. Τηρούμε τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις μας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στη ΜETRO μοιραζόμαστε
ένα κοινό όραμα!

«Οι πελάτες μας, να μας εμπιστεύονται ως την πρώτη επιλογή τους στη σύγχρονη διατροφή». Όλοι μαζί, συνεισφέρουμε στην επίτευξη του οράματος, ενώνοντας τις δυνάμεις μας καθημερινά σε όποιον τομέα και αν εργαζόμαστε.

Προσφέρουμε ευκαιρίες καριέρας, για όσους επιθυμούν να χτίσουν τις βάσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς και για αυτούς που φιλοδοξούν να εξελιχθούν περαιτέρω. Η απασχόληση στην εταιρεία αφορά στους παρακάτω λειτουργικούς τομείς:

Δίκτυο Καταστημάτων

Προσφέρουμε εργασία σε θέσεις Πωλητών, Υπευθύνων Τμήματος ή Διευθυντικών Στελεχών σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου μας που αποτελεί τον πυρήνα της επιχειρησιακής μας δραστηριότητας.

Κεντρικά Γραφεία

Προσφέρουμε θέσεις σε μια από τις Γενικές Διευθύνσεις της METRO ακολουθώντας μία καριέρα στις Αγορές, στις Πωλήσεις, στο Μάρκετινγκ & την Επικοινωνία, στο Ανθρώπινο Δυναμικό, στα Οικονομικά, στην Ανάπτυξη, στην Οργάνωση & Πληροφορική και στη Νομική Υπηρεσία.

Κέντρα Διανομής

Προσφέρουμε δυνατότητα απασχόλησης στην Εφοδιαστική μας Αλυσίδα, σε ένα από τα τέσσερα σύγχρονα Κέντρα Διανομής: στα Οινόφυτα Βοιωτίας, στη Μάνδρα & στον Ασπρόπυργο Αττικής και στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία λειτουργεί σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την ανάπτυξη πρωτοβουλίας, τη δημιουργικότητα και -φυσικά- την ομαδικότητα!

Ανοιχτές Θέσεις
Οραμα

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Γίνε κρίκος της πιο δυνατής αλυσίδας!

Δίκτυο Καταστημάτων

Δίκτυο Καταστημάτων

Εδώ ο κάθε εργαζόμενος συμβάλλει με τον τρόπο του, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε μία μοναδική εμπειρία στον πελάτη!

Κεντρικά Γραφεία

Κεντρικά Γραφεία

Κάθε ένας, αναλαμβάνοντας τον δικό του ρόλο, συμβάλλει στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της εταιρικής στρατηγικής, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τις λειτουργίες του δικτύου καταστημάτων και των κέντρων διανομής.

Κέντρα Διανομής

Κέντρα Διανομής

Οι εργαζόμενοι διασφαλίζουν την άρτια διαχείριση των εμπορευμάτων, από την παραλαβή έως και την παράδοση τους στο κατάστημα, με στόχο την αποτελεσματική και έγκαιρη τροφοδοσία του δικτύου μας.

ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Οι άνθρωποί μας

Προσφέρουμε σε όλα τα μέλη της οικογένειας της METRO ένα σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας, εξασφαλίζοντας μία ευχάριστη καθημερινότητα και χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Βασιζόμαστε στους ανθρώπους μας, στη δέσμευσή τους, στον ενθουσιασμό τους και τους παρέχουμε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, σε ένα περιβάλλον που προάγει την αξιοκρατία και υποστηρίζει τη δημιουργικότητα.

Εστιάζουμε στην παρακίνηση και στην ενδυνάμωση της ομάδας μας, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης, επενδύοντας σε προγράμματα κατάρτισης κι εξειδικευμένα σεμινάρια. Στόχος μας είναι η διεύρυνση της γνώσης και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εργαζομένων μας, προκειμένου να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχείς εξελίξεις και απαιτήσεις ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Στηρίζουμε τους ανθρώπους μας, ώστε να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και να ανελιχθούν εσωτερικά, έχοντας υιοθετήσει το succession planning και δημιουργώντας εξατομικευμένα career paths.

Αξιοποιούμε σύγχρονες μεθόδους κι εργαλεία για την επιλογή και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, όπως μεταξύ άλλων, κέντρα αξιολόγησης, ψυχομετρικά τεστ-εργαλεία, ασκήσεις προσομοίωσης και αξιολόγηση 360ο.

Οι άνθρωποί μας

Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Ιστορία μας

Η METRO AEBE είναι μία 100% ελληνική εταιρεία που, εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες, σέβεται και τιμά το καταναλωτικό κοινό. Αναδεικνύουμε τα εγχώρια προϊόντα και τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς, στηρίζουμε τους ανεξάρτητους επαγγελματίες και απασχολούμε 11.300+ εργαζόμενους. Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και τον διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από τον συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα ελληνικών συμφερόντων. Σήμερα, διαθέτουμε δύο αλυσίδες καταστημάτων. Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία και τα καταστήματα λιανικής, My market, τα οποία μέχρι σήμερα, φτάνουν τα 230 σε όλη την Ελλάδα.

Βιογραφικό

Γενική Υποβολή Βιογραφικού