Κωδικός: 521005

Εστία Ελ Γκρέκο Master

45,97€
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Σχεδιασμένη με γνώμονα την εργονομία, τη σιγουριά και την ευκολία, η εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master αποτελεί την πλέον προηγμένη εστία της ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ.

Διαθέτοντας καινοτόμα στοιχεία για την κατηγορία της και, βέβαια, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητική της μάρκας ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ, η εστία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Master είναι η σύγχρονη πρόταση που έρχεται να εξυπηρετήσει και να αναβαθμίσει τις μικρές, καθημερινές μας απολαύσεις με τον πιο σίγουρο και εύκολο τρόπο, τόσο απλά!
Υλικά
Συστατικά
Εστία Ελ Γκρέκο Master: Αυτόνομη εστία με πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη και ελεγχόμενη φλόγα. Καύσιμη ύλη: υγραέριο (βουτάνιο) συσκευασμένο σε μεταλλικό φιαλίδιο 450γρ. με βαλβίδα ασφαλείας (Βάση εστίας Ελ Γκρέκο CV470 PLUS). Η συσκευή αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τα φιαλίδια CV 470 PLUS / Βάση εστίας Ελ Γκρέκο CV 470 PLUS/ Βάση εστίας Ελ Γκρέκο CV 300 PLUS /Θεόφιλος CV 300 PLUS της Campingaz.
Αλλεργιογόνα
Δεν υπάρχουν
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
1.Easy Click Plus Εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση με 1 μόνο κίνηση.

2.Ειδικά σχεδιασμένη σχάρα για μεγαλύτερη ευστάθεια του σκεύους και εμαγιέ επικάλυψη για ευκολότερο καθαρισμό και ανθεκτικό χρώμα.

3.Υψηλής ακρίβειας στρόφιγγα ρύθμισης της φλόγας, με ενσωματωμένο μηχανισμό πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης για ακόμα πιο εύκολο άναμμα χωρίς αναπτήρα ή σπίρτα.

4.Ειδικά επεξεργασμένη λαμαρίνα για να μην οξειδώνεται και μπλοκάρει ο καυστήρας.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Εισάγεται αποκλειστικά από τη RESOUL ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Λεωφόρος Τυρταίου, 190 14, Αφίδναι Αττικής Τηλ.: +30 22950 2311
Γραμμή καταναλωτή: +30 22950 23388