Σε αντίθεση με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις το αλεύρι αυτό παράγεται από πιο μαλακά σιτηρά, χαμηλότερα σε πρωτεΐνη καθιστώντας το ιδανικό για συνταγές όπως κέικ, μπισκότα, τηγανίτες και άλλα χωρίς να χρειάζεται προσθήκη baking powder.
Υλικά
Συστατικά
Αλεύρι κατηγορίας Μ από μαλακό σιτάρι, διογκωτικά αρτοποιίας: όξινο ανθρακικό νάτριο, δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό ασβέστιο.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.