"Βράζετε σε κατσαρολάκι 550ml (2 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Νερό, 300 ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) Γάλα φρέσκο ή εβαπορέ αραιωμένο και 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού Αλάτι.
Μόλις βράσει το κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε 25 g ( 1 γεμάτη κουτ. σούπας) Βούτυρο ή Μαργαρίνη.
Προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου και ανακατεύετε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές και λείο. "
Πληροφορίες Προμηθευτή
"ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : To προιόν πρέπει να διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό , χωρίς μυρωδιές και έντομα . Αν για οποιονδήποτε λόγο δε βρεθεί σε άριστη κατάσταση ,παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Βιομηχανία ΓΙΩΤΗΣ για την αντικατάσταση του , γνωστοποιώντας μας το σημείο αγοράς του