Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

Κωδικός: 315041

Γιώτης Sweet & Balance Ζελέ Φράουλα 20gr

1,97€
98,50€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Φρουί Ζελέ Φράουλα και Κεράσι Sweet & Balance με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia *: το πιο ελαφρύ γλύκισμα που μπορείτε να ετοιμάσετε μόνο με 10 θερμίδες ανά μερίδα !
Τα Φρουί Ζελέ Φράουλα και Κεράσι Sweet & Balance, όπως όλα τα προϊόντα της σειράς, έχουν χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη (ΓΔ), χαμηλό Γλυκαιμικό Φορτίο (ΓΦ) και φυτικές ίνες.
Τα Φρουί Ζελέ Φράουλα και Κεράσι Sweet & Balance αντί για ζάχαρη περιέχουν γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia (γλυκοζίτες στεβιόλης).
Εκτός από τη μοναδική γεύση και δροσιά που μας προσφέρουν, τα φρουί ζελέ περιέχουν συστατικά πολύτιμα για τον οργανισμό όπως είναι οι φυτικές ίνες και η ζελατίνη.
5 μερίδες ανά συσκευασία
* Το προϊόν μπορεί να καταναλωθεί στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής, με την κατάλληλη καθοδήγηση και σύμφωνη γνώμη ειδικού γιατρού ή διατροφολόγου.
Υλικά
Συστατικά
Ζελατίνη, Μέσο οξίνισης: Κιτρικό οξύ, δεξτρίνες σίτου, Ρυθμιστής οξύτητας: Κιτρικό νάτριο, Αρωματικές ύλες(φράουλα), Γλυκαντικά:ερυθριτόλη, σουκραλόζη, γλυκοζίτες στεβιόλης, Χρωστικές:ανθοκυανίνη, κοχενίλλη. Μπορεί να περιέχει σιτηρά που περιέχουν γλουτένη και προϊόντα αυτών, γάλα και παράγωγά του.