Κωδικός: 516019

Glade Sense & Spray Relaxing Zen Αποσμητικό Χώρου Ανταλλακτικό 18ml

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 3 αξιολογήσεις
5,34€
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 3 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Glade Sense & Spray χάρη στον αισθητήρα κίνησης ψεκάζει μόνο όταν το χρειάζεστε. Περιλαμβάνει και κουμπί extra ψεκασμού για ένα επιπλέον κύμα φρεσκάδας.RELAXING ZEN: Η θερμότητα του αέρα,η δροσιά του νερού και το αναζωογονητικό άρωμα των λουλουδιών γαληνεύουν τις αισθήσεις, καθώ οι νότες του τραγανού μήλου συναντώνται με τα δροσερά εκχυλίσματα λουλουδιών και το χαλαρό άρωμα του σανδαλόξυλου.
Υλικά
Συστατικά
Σύνθεση: Προωθητικό αέριο, αιθανόλη, άρωμα.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Με έξυπνο αισθητήρα κίνησης. Άρωμα όποτε το χρειάζεστε!
Οδηγίες Χρήσης
Α) Η συσκευή ψεκάζει αυτόματα, όταν ο αισθητήρας ανιχνεύσει μια σκιά. Αφού ψεκάσει η συσκευή, ο αισθητήρας απενεργοποιείται αυτόματα και δεν ψεκάζει για τα επόμενα 20 λεπτά. Μετά τα 20 λεπτά, η συσκευή είναι και πάλι ενεργή και έτοιμη να ανιχνεύσει κίνηση. Τοποθετήστε την συναρμολογημένη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια ή κρεμάστε την στον τοίχο.
Β) Απολαύστε ανά πάσα στιγμή μια έκρηξη αρωμάτων από το Glade, πατώντας το κουμπί ψεκασμού που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Τοποθετήστε τις μπαταρίες στη συσκευή με τους πόλους (+/-) σωστά προσανατολισμένους. Μην τις επαναφορτίζετε. Μην τις ανοίγετε και μην τις εκθέτετε σε φωτιά. Μπορεί να εκραγούν, να διαρρεύσει υγρό ή να προκληθεί ζημιά. Χρησιμοποιείτε μόνο μπαταρίες AA.
Στρέψτε τη συσκευή μακριά από το πρόσωπο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Glade sense & spray - Relaxing Zen
Κίνδυνος.

Περιέχει γερανιόλη.

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Nα προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C/ 122 °F. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς / εθνικούς κανονισμούς.

Περιέχει 3-π-κουμενυλο-2-μεθυλοπροπιοναλδεΰδη, α-μεθυλο-1,3-βενζοδιοξολο-5-προπιοναλδεϋδη, 2-βενζυλιδενεπτανάλη, 4-(4-υδροξυ-4-μεθυλoπεντυλo)κυκλoεξ-3-ενoκαρβαλδεΰδη, κιτράλ, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-οκταϋδρο-2,3,8,8-τετραμεθυλο-2-ναφθυλ)αιθαν-1-όνη, (R)-p-μενθα-1,8-διένιο, σαλικυλικο(Ζ) -3- εξενύλιο, 2,4-διμεθυλοκυκλοεξ-3-ενο-1-καρβαλδεΰδη, λιναλόλη, 2-(4-τερτ-βουτυλoβενζυλo)πρoπιoναλδεΰδη, α-εξυλοκινναμαλδεΰδη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Άτομα που έχουν ευαισθησία στα αρώματα θα πρέπει να χρησιμοποιούν με προσοχή το προϊόν. Τα αποσμητικά χώρου δεν αντικαθιστούν τη σωστή υγιεινή.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000