Κωδικός: 516207

Glade Touch & Fresh Αποσμητικό Χώρου Σανταλόξυλο Γιασεμί Ανταλλακτικό

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 4 αξιολογήσεις
4,38€
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 4 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Glade touch & fresh προσφέρει συμπυκνωμένη φρεσκάδα** σε έναν διακριτικό και κομψό σχεδιασμό. Ένα ψέκασμα αρκεί για να αρωματίσετε το χώρο.**σε σύγκριση με τη συγκέντρωση του αρώματος στο αεροζόλ GladeSENSUAL SANDALWOOD & JASMINE : Απολαύστε την αίσθηση ενός πολυετλούς σπα, καθώς οι εξωτικές νότες του περγαμόντου και του γιασεμιού συναντούν τις ζεστές πινελιές του κεχριμπαριού και του σανδαλόξυλου και κατακλύζουν το χώρο.
Υλικά
Συστατικά
Σύνθεση: Προωθητικό αέριο, αιθανόλη, άρωμα.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Ανταλλακτικό.
Αρωματικό χώρου σε μορφή μικρού αεροζόλ. Φρεσκάδα με ένα μόνο ψέκασμα
Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες χρήσης: 1. Τοποθετήστε το ανταλλακτικό στη θήκη, πιέζοντας μέχρι να ακούσετε ένα "κλικ". 2. Μην κατευθύνετε τη θήκη προς τα μάτια σας. Κλείστε το κάλυμμα & πιέστε για να απελευθερωθεί ένα κύμα φρεσκάδας στον αέρα. Ψεκάζετε μακριά από το πρόσωπο.
Για να κρεμάσετε στον τοίχο: 1. Βγάλτε την προστατευτική ταινία και κολλήστε τη βάση στον τοίχο με το logo Glade στραμμένο προς τα πάνω. 2. Τοποθετήστε τη θήκη στη βάση για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ή βγάλτε την από τη βάση για να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Glade touch & fresh - Sensual Sandalwood & Jasmine
Κίνδυνος

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Aν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/ 122°F. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Αποφεύγετε να αναπνέετε εκνεφώματα. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς / εθνικούς κανονισμούς.

Περιέχει σαλικυλικό βενζύλιο, οξικό 4-τερτ-βουτυλoκυκλoεξυλο, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-οκταϋδρο-2,3,8,8-τετραμεθυλο-2-ναφθυλ)αιθαν-1-όνη, (R)-p-μενθα-1,8-διένιο, λιναλόλη, α-εξυλοκινναμαλδεΰδη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

Προσοχή. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να αποθηκεύεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Άτομα που έχουν ευαισθησία στα αρώματα θα πρέπει να χρησιμοποιούν με προσοχή το προϊόν. Τα αποσμητικά χώρου δεν αντικαθιστούν τη σωστή υγιεινή.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000