Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 527008

Iberia Revolution Spray Καθαρισμού 200ml

5,23€
26,15€ Τελική τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το IBERIA REVOLUTION SEC για στεγνό καθάρισμα , αφαιρεί τους πιο δύσκολους λεκέδες χωρίς να αφήνει σημάδι ή να βλάπτει τα χρώματα . Η βούρτσα του IBERIA REVOLUTION SEC παρέχει τέλειο βούρτσισμα χωρίς να καταστρέφει ακόμη και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα .
Υλικά
Συστατικά
Σύνθεση: Αλειφατικοί υδρογονάνθρακες  σε ποσοστό τουλάχιστον 30%. Περιέχει Επτάνιο.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Άμεσος Καθαρισμός Λεκέδων χωρίς υπολείμματα.
Οδηγίες Χρήσης
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 1. Ανακινήστε καλά το δοχείο πριν από τη χρήση. 2. Ψεκάστε σε απόσταση 20 cm με κυκλική κίνηση προς το κέντρο του λεκέ , κρατώντας το δοχείο σε κατακόρυφη θέση. 3. Αφήστε το προϊόν να στεγνώσει ( 10 έως 20 λεπτά) και βουρτσίστε προς το κέντρο του λεκέ. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί και το προϊόν εφαρμόζεται και στις δύο πλευρές του υφάσματος. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ: Αφαιρέστε τη σκόνη και τα υπολείμματα από το λεκέ πριν την εφαρμογή του προϊόντος . Μην το χρησιμοποιείτε σε αδιάβροχο ή υφάσματα με πλαστική επικάλυψη ή δερμάτινα ρούχα. Σε ευαίσθητα υφάσματα και μη ανεξίτηλα χρώματα , πρώτα κάνετε μια δοκιμή σε μια περιοχή που δεν είναι πολύ ορατή. Ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις του κατασκευαστή του ενδύματος
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ ΑΕΡΟΛΥΜΑ. Πληροφορίες ασφαλείας χρήσης στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com