Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες εδώ το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Κωδικός: 156010

Kanaki Σφολιατάκια Στρογγυλά 450gr

4,58€
10,18€ Τιμή κιλού
4,58€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Για βολ-ο-βαν και πιτάκια.20 στρογγυλά τεμάχια σφολιάτας. Η σφολιάτα είναι μια ειδικα σχεδιασμένη αφράτη ζύμη. είναι φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτική μαργαρίνη. Όταν ψήνεται φουσκώνει σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Τα σφολιατάκια είναι κατάλληλα για αλμυρά και γλυκά πιτάκια, αλλά και για αφράτα βολ-ο-βαν, για ατομικά κρουασάν, κορνέ, μιλφέιγ και για τις γλυκές και αλμυρές γαστρονομικές σας δημιουργίες.
Υλικά
Συστατικά
Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη ([μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια {από: ηλίανθο, βαμβακόσπορο, σόγια} και μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη {από: φοίνικα} σε μεταβαλλόμενες αναλογίες], νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές [μόνο και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, λεκιθίνη {από: ηλίανθο}], ρυθμιστής οξύτητας [κιτρικό οξύ], χρωστική [β-καροτένιο], άρωμα), νερό, αλάτι.
Αλλεργιογόνα
Αβγό, γάλα, μουστάρδα, σουσάμι και ξηροί καρποί.
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ)1684 kJ
Ενέργεια (Kcal)403 Kcal
Λιπαρά27g
από τα οποία κορεσμένα6.8g
Υδατάνθρακες34g
από τα οποία ζάχαρα<0.5g
Πρωτεΐνες5.8g
Αλάτι1.2g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Χρόνος Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παράγωγης.
Οδηγίες Χρήσης
Οδηγίες Απόψυξης: Αφαιρέστε από τη συσκευασία μία ή και τις δύο σακούλες με τα Σφολιατάκια (ανάλογα με τη συνταγή σας). Πριν τα χρησιμοποιήσετε, τοποθετήστε τα στην συντήρηση του ψυγείου σας από το προηγούμενο βράδυ, για να αποψυχθούν σταδιακά ή αφήστε τα να αποψυχθούν σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον 2 ώρες. Αποψύχετε όσα Σφολιατάκια χρειάζεστε διατηρώντας τα σκεπασμένα. Μην προσπαθήσετε να διπλώσετε τα Σφολιατάκια που δεν έχουν ξεπαγώσει εντελώς γιατί μπορεί να σπάσουν. Εάν συμβεί αυτό, τοποθετήστε τα δύο κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο και περιμένετε να ξεπαγώσουν εντελώς. Στη συνέχεια, πατήστε τα με το δάκτυλό σας μέχρι να ενωθούν ξανά. Συνιστάται στα Σφολιατάκια, να έχουν ξεπαγώσει εντελώς, αλλά να είναι ακόμη κρύο το ζυμάρι τους για να τα χρησιμοποιήσετε.
Προϊόν βαθιάς κατάψυξης. Παράγεται στην Ελλάδα με αλεύρι ΕΕ και εκτός ΕΕ.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στον καταψύκτη (-18°C) *** μέχρι την ημερομηνία «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από» (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.
Το προϊόν, αφού αποψυχθεί, δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί.