Κάνε μαγικά τα Χριστούγεννά σου και όσων αγαπάς με τις εορταστικές σοκολάτες KitKat & Smarties!

🍫KitKat® Santa Mini 🎅🏾
Μπες στο γιορτινό κλίμα με τα KitKat Άγιος Βασίλης mini. Η απαλή σοκολάτα γάλακτος στο σχήμα του Αγίου Βασίλη καλύπτει ένα πλούσιο κέντρο με κακάο και κομματάκια τραγανής γκοφρέτας. Απόλαυσε την κλασική γεύση και υφή της KitKat σε ένα διασκεδαστικό, γιορτινό σχήμα. 

🎅🏻KitKat® Advent Calendar 📅
Κάνε την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, λαχταριστά απολαυστική με τα KitKat® Advent Calendar.  Κάθε παράθυρο κρύβει έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο ήρωα. Χριστουγεννιάτικες μπάλες, κάλτσες, τάρανδοι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις.

 

Smarties® Festive Friends
Απόλαυσε με τους αγαπημένους σου τα  Smarties Festive Friends. 8 μοναδικές φιγούρες, από πιγκουίνους μέχρι χιονάνθρωπους, φτιαγμένες από απολαυστική σοκολάτα γάλακτος & Smarties mini, θα αποτελέσουν τους χριστουγεννιάτικους φίλους αυτές τις γιορτές και θα ξυπνήσουν τη φαντασία σου.  Μοιράσου τη χαρά και τη σοκολάτα με αυτό το βολικό, ανακυκλώσιμο χάρτινο σακουλάκι και πρόσθεσε μια πινελιά φαντασίας στα Χριστούγεννα.

Smarties® Workshop
Εξερεύνησε το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη και απόλαυσε τις λαχταριστές σοκολατένιες φιγούρες, γεμάτες με Smarties και 2 κουτάκια Smarties mini.

Smarties® Xmas Bag
Ξετύλιξε το Χριστουγεννιάτικο κουτί δώρου των Smarties και βρες τις σοκολατένιες εκπλήξεις που κρύβονται μέσα! Ανακάλυψε τη σοκολατένια φιγούρα Άγιου Βασίλη, Smarties® και μία μικρή Χριστουγεννιάτικη μπάλα που κρύβει Smarties® mini.

Κάνε ένα διάλειμμα και πρόσθεσε φαντασία και χρώμα σε αυτά τα Χριστούγεννα! 🎄