Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 765345

Koleston Βαφή Μαλλιών No2/0 50ml

4,95€ 9,90€
198,00€ Αρχική τιμή λίτρου
99,00€ Τελική τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Όλες οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους γνωρίζουν ότι το χρώμα ξεθωριάζει μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Οι Ειδικοί για το Χρώμα της Wella το γνωρίζουν και για αυτό το λόγο προσέθεσαν την Κρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος στις συσκευασίες βαφής μαλλιών, ώστε να σας προσφέρουν περισσότερες μέρες έντονου χρώματος. Η ειδική σύνθεση της Koleston διεισδύει σε κάθε τρίχα και προσφέρει έντονο και πλούσιο χρώμα. Επιπλέον την 15η μέρα μετά τη βαφή, εφαρμόζετε την Κρέμα Αναζωογόνησης χρώματος η οποία εναποθέτει επιπλέον χρωστικές, δίνοντας ένταση ξανά στο χρώμα των μαλλιών σας.Μεγάλης διάρκειας, έντονου χρώματος μόνιμη βαφή μαλλιώνΤέλεια κάλυψη των λευκώνΚρέμα Αναζωογόνησης Χρώματος για την ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας μέσα σε μόλις 10 λεπτάΜάσκα Έντονης Λάμψης για την 1η και 30η μέρα
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Γρ. Σαράντης Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 26, Μαρούσι ΤΚ: 15125 Τηλ: 2106173000