Κωδικός: 192261

Κόλιανδρο Κουτί 25gr Εγχώριο

1,99€
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ο κορίανδρος ή κόλιανδρος είναι φυτό μονοετές, γνωστό ως μπαχαρικό από την αρχαιότητα. Ο φρέσκος κορίανδρος μπορεί να βρεθεί στην αγορά ως κινέζικος μαϊντανός.
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Χρήσεις στη μαγειρική: Ο κορίανδρος χρησιμοποιείται φρέσκος σε σαλάτες, σάλτσες και σούπες, και ως μπαχαρικό σε κρέας, αλλαντικά, σούπες, τουρσί, κρέμες, μπισκότα και ψωμί. Επίσης, για τον αρωματισμό ποτών. Στις αραβικές χώρες χρησιμοποιείται για τη συντήρηση των κρεάτων, μαζί με αλάτι και πιπέρι. Πριν το χρησιμοποιήσετε στη συνταγή σας μη ξεχάσετε να ξεπλύνετε και εσείς μόνο την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε. Εμείς συνειδητά αποφύγαμε την έντονη έκπλυση για να φτάσει φρέσκο σε εσάς, χωρίς να χάσει τα ευεργετικά συστατικά του. Πάντα τα μυρωδικά τα πλένουμε μόλις είμαστε έτοιμοι να τα χρησιμοποιήσουμε και ποτέ πριν γιατί χάνουν τα αιθέρια έλαιά τους και ατονεί το άρωμά τους.
Οδηγίες Συντήρησης: Η συσκευασία αυτή δίνει τη δυνατότητα η ποσότητα που δε χρησιμοποιήθηκε να αποθηκευτεί στη συντήρηση του ψυγείου. Ενδεικτική διάρκεια: 7 ημέρες.