Κωδικός: 431755

Κτήμα Άλφα Μαλαγουζιά Λευκός Οίνος 750ml

3.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 1 αξιολογήσεις
14,85€
19,80€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

Artemis Kati

Μεγάλη οξύτητα. Δεν άρεσε στη παρέα.

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 1 κριτικές

5

0%

4

0%

3

100%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Μια χαρακτηριστική Ελληνική ποικιλία, με κρυστάλλινο και λαμπερό υποκίτρινο χρώμα με ελαφρά πρασινωπές ανταύγειες. Μύτη έντονη, τυπική της ποικιλίας, με νότες λουλουδιών, εσπεριδοειδών και διακριτικών αρωματικών βοτάνων. Στο στόμα είναι γεμάτο με εξαιρετική ισορροπία - δροσιά και φινέτσα και έχει ζωηρή και μακράς διάρκειας επίγευση. Συνοδεύει αρμονικά ζυμαρικά, ψητά λαχανικά & ψάρια στη σχάρα.
Υλικά
Συστατικά
Ποικιλιακή Σύνθεση: Μαλαγουζιά 100%
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Οινοποίηση: Αποβοστρύχωση και διαλογή μέσω optical grape sorter. Προζυμωτική κρυοεκχύλιση σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Αλκοολική ζύμωση σε διαβαθμισμένες θερμοκρασίες. Παραμονή του κρασιού για δύο μήνες στις οινολάσπες του με περιοδική ανάδευση.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Κρυστάλλινο και λαμπερό με υποκίτρινο χρώμα και ελαφρά πρασινωπές ανταύγειες. Μύτη έντονη, τυπική της ποικιλίας, με αρώματα λευκών λουλουδιών, λευκά πυρηνόκαρπα, λευκά γλυκά μπαχαρικά, διακριτικά εσπεριδοειδή και αρωματικά βότανα. Στο στόμα είναι γεμάτο, φρέσκο και τραγανό, με εξαιρετική ισορροπία και φινέτσα. Ζωηρή και μακράς διάρκειας επίγευση

Διανέμεται από την Άμβυξ α.ε., Κωνσταντινουπόλεως 6, Αργυρούπολη, 16452