-45%

Κωδικός: 712368

Listerine Zero Στοματικό Διάλυμα 500ml

4,18€
15,20€ Αρχική τιμή λίτρου
8,36€ Τελική τιμή λίτρου
7,60€ Αρχική τιμή
4,18€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
LISTERINE COOL MINT Στοματικό Διάλυμα με Ήπια Γεύση για πιο καθαρή και δροσερή αναπνοή από ότι το βούρτσισμα μόνο.Το LISTERINE® COOL MINT με ήπια γεύση και χρήση δυο φορές την ημέρα: Καταπολεμά τα μικρόβια που προκαλούν πλάκα και ουλίτιδα.Προσφέρει δροσερή αναπνοή που διαρκεί.100% ανακυκλώσιμη φιάλη*, φτιαγμένη από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό. Να απορρίπτετε τη φιάλη με το καπάκι.*εκτός από το προστατευτικό ασφαλείας
Υλικά
Συστατικά
Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053. Περιέχει Φθοριούχο Νάτριο (220 ppm F).
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Χρησιμοποιήστε το δύο φορές την ημέρα . Εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται το πρωί και το βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 x 5 ml κουταλάκια του γλυκού) σε ένα ποτήρι, κάντε στοματοπλύσεις στα δόντια και τα ούλα για 30 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, φτύστε το.
Warning: Ακατάλληλο για χρήση σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια. Μην το χρησιμοποιείτε, αν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά. Διακόψτε τη χρήση και απευθυνθείτε σε έναν οδοντίατρο, αν προκύψει ερεθισμός. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΠΙΕΣΤΕ το καπάκι και ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει.
Πληροφορίες Προμηθευτή
JOHNSON & JOHNSON ΕΛΛΑΣ CONSUMER Α.Ε.
4 epidavrou & Aigialias Str. 15125 Marousi