"Οι αγαπημένες από την Ελληνική γευστική παράδοση πλακουτσωτές λωρίδες ζυμαρικού που φτιάχνονται από σιμιγδάλι και αυγό. Είναι τόσο νόστιμες που τρώγονται άνετα και σκέτες ή με τυρί, αλλά και με διάφορες σάλτσες συνήθως κόκκινες, αλλά και λευκές. Επίσης μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά κρέας ή πουλερικά "
Υλικά
Συστατικά
Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού, 2 αυγά (σε σκόνη, 2,6%)ανά κιλό.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας."
Αλλεργιογόνα
Περιέχει: Σιτηρά, Αβγά, Σόγια,
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
ΕΝΕΡΓΕΙΑ (kJ/kcal)
362 kcal
ΛΙΠΑΡΑ (g)
3,0
εκ των οποίων ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ (g)
1,0
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (g)
68,6
εκ των οποίων ΣΑΚΧΑΡΑ (g
2,5
ΕΔΩΔΙΜΕΣ ΙΝΕΣ(2) (g
3,5
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ (g)
13,5
ΑΛΑΤΙ (g):
0,05
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Φυλάσσονται σε χώρο καθαρό, δροσερό και χωρίς υγρασία.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.