Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 124116

Μπίζιος Κασέρι Π.Ο.Π. Ελασσόνας Τιμή Κιλού

20,91€ Τελική τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Το ΜΠΙΖΙΟΣ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αποτελεί ημίσκληρο τυρί. Βουτυρώδες, γλυκό και με πλούσια γεύση. Αποτελεί τυπικό, λευκοκίτρινο τυρί που παρασκευάζεται ιδίσως στη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Διακρίνεται για τη ξεχωριστή ισορροπία μεταξύ υγρασίας και ξηρότητας, προσφέροντας μια ευχάριστη γεύση συνοδευόμενη από ένα χαρακτηριστικό άρωμα. Δεν περιέχει αντιβιοτικά, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά και είναι απαλλαγμένη από γενετικά τροποποιημένους μικροοργανισμούς.Όντας επιτραπέζιο τυρί υψηλής ποιότητας, αποτελεί το κατάλληλο ορεκτικό ή βασικό συστατικό σε πολλές συνταγές όπως τυρί fondue, ζυμαρικά, πίτσα, σαλάτες ή πίτες. Στην ιδανική περίπτωση, το ΜΠΙΖΙΟΣ ΚΑΣΕΡΙ ΠΟΠ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ δείχνει την πλήρη ομορφιά του όταν συνδυάζεται με ομαλά και ισχυρά κόκκινα κρασιά, αλλά μπορεί επίσης να είναι ταιριαστό με φρουτώδη ερυθρά, καθώς και τραγανά και πλούσια λευκά κρασιά.
Υλικά
Συστατικά
Γάλα πρόβειο 80% με μέγιστη επιτρεπτή προσθήκη γίδινου γάλακτος 20%, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά, αλάτι
Αλλεργιογόνα
Λακτόζη
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100 g
Ενέργεια (kj)1426
Ενέργεια (kcal)340
Λιπαρά27 g
    εκ των οποίων κορεσμένα19 g
Υδατάνθρακες0,5 g
    εκ των οποίων σάκχαρα0,3 g
Πρωτεϊνες24 g
Αλάτι2 g
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
* Χωρίς συντηρητικά
* Υψηλή συγκέντρωση σε πρωτείνη
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση. Καταναλώνεται το είτε μόνο του ή σαν συνοδευτικό.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται υπό ψύξη (0 έως +4 οC). Μετά το άνοιγμα καταναλώνετε το περιεχόμενο ιδανικά εντός 5 ημερών. Διανέμεται από τη ΜΕΤΡΟ Α.Ε.Β.Ε., Σωρού 1, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής, Αθήνα