Κωδικός: 270218

Nestle Γάλα Σκόνη Nan 3 Optipro 800gr

21,37€
26,71€ Τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
NESTL? NAN OPTIPRO 5 ΗΜΟ Complex 3 800g. Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη από τον πρώτο χρόνο. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ για να συνεισφέρει στην κάλυψη αναγκών των παιδιών 1-2 ετών, το ρόφημα γάλακτος NAN® OPTIPRO® 3 υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού σου σήμερα και για το μέλλον.
OPTIPRO®, ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ προσαρμοσμένη στην ηλικία του παιδιού. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά καθώς αποτελεί δομικό στοιχείο του σώματος και συνδέεται με τη σωστή πρόσληψη βάρους1.
5 ΗΜΟ COMPLEX (2’-FL, DFL, LNT, 3’-SL, 6’-SL), ένας εξελιγμένος συνδυασμός ολιγοσακχαριτών, δομικά όμοιων με 5 από τους πιο άφθονους ολιγοσακχαρίτες στο μητρικό γάλα2.
L.REUTERI
ΒΙΤΑΜΙΝΗ D που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στα παιδιά και επιπλέον 10 πολύτιμες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 66% ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ, μια ανανεώσιμη πηγή για να παραχθεί η μεζούρα και το καπάκι.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο παραγωγής του NAN® OPTIPRO® 3.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ σε φάρμες γάλακτος για τη μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου.
Υλικά
Συστατικά
Γάλα, αποβουτυρωμένο γάλα, λακτόζη, μαλτοδεξτρίνη, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, ηλιέλαιο), στερεά ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (κιτρικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, ιωδιούχο κάλιο), ρυθμιστές οξύτητας (φωσφορικά άλατα του καλίου, κιτρικό οξύ), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), μείγμα 2'-φουκοζυλολακτόζης/διφουκοζυλολακτόζης (2'-FL/DFL), βιταμίνες (βιταμίνη C, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, βιταμίνη Α, βιοτίνη, βιταμίνη D, βιταμίνη Β12), λακτο-N-τετραόζη (LNT), καλλιέργεια L.reuteri*, άλας νατρίου της 6'-σιαλυλολακτόζης (6'- SL), άλας νατρίου της 3'-σιαλυλολακτόζης (3'- SL).*Καλλιέργεια Limosilactobacillus Reuteri DSM17938 μετά από αδειοδότηση από την BioGaia AB. Γάλα, αποβουτυρωμένο γάλα, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), μείγμα 2'-φουκοζυλολακτόζης/διφουκοζυλολακτόζης (2'-FL/DFL), , λακτο-N-τετραόζη (LNT), άλας νατρίου της 6'-σιαλυλολακτόζης (6'- SL), άλας νατρίου της 3'-σιαλυλολακτόζης (3'- SL).
Αλλεργιογόνα
Περιέχει Σόγια,Περιέχει Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια (kJ)281kj
Ενέργεια (kJ)280kJ
Ενέργεια (kcal)67kcal
Λιπαρά2,98g
    εκ των οποίων κορεσμένα0,62g
Υδατάνθρακες9g
    εκ των οποίων σάκχαρα6,6g
Πρωτεΐνες1,005g
Αλάτι0,03g
Εδώδιμες Ίνες0,04g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Προετοιμασία
1.Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.
2.Πλύνετε τα σκεύη σχολαστικά και βυθίστε τα σε νερό. Φέρτε το νερό σε θερμοκρασία βρασμού, σβήστε τη φωτιά και αφήστε τα σκεύη μέσα σκεπασμένα μέχρι να τα χρειαστείτε.#
3.Θερμάνετε πόσιμο νερό. Όταν έρθει σε βρασμό σβήστε τη φωτιά. Αφήστε να κρυώσει.
4.Ακολουθήσε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο κύπελλο. Μετά προσθέστε «κοφτές» μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.
5.Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε τη ξανά στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος.
6.Διαλύστε τη σκόνη με ένα κουτάλι. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.
7.Να καταναλωθεί αμέσως μετά την προετοιμασία.
#Αν χρησιμοποιείτε αποστειρωτή ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Οδηγίες ανασύστασης:

Από τον 12ο μήνα και άνω: 210 ml &7 κοφτές μεζούρες
*Για να διατηρηθεί ο αριθμός των ενεργών καλλιεργειών L. Reuteri, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πρίν προσθέσετε τη σκόνη.
**Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.
***Παιδιά 1-2 ετών πρέπει να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με το ρόφημα γάλακτος.

Ανασύσταση: 13,8g + 90 ml νερό = 100 ml
Βάρος μεζούρας: 4,6g
Προειδοποίηση:
Άβραστο νερό, άβραστα σκεύη ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν επίπτωση στην υγεία του μωρού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία και μη σωστό τάισμα πιθανόν να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του μωρού σας.
Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα τη φορά. Ταΐστε αμέσως το μωρό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μην κρατάτε το γάλα που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Κατά τη διάρκεια του γεύματος κρατάτε πάντα το βρέφος στην αγκαλιά σας. Αφήνοντας το μωρό σας χωρίς επίβλεψη μπορεί να προκαλέσει πνιγμό.
Διατηρείτε σε μέρος δροσερό και ξηρό. Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται εντός 4 εβδομάδων. Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρά.
Σημαντική υπενθύμιση: Το ΝΑΝ® OPTIPRO® 3 δεν αποτελεί υποκατάστατο μητρικού γάλακτος, αλλά ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για υγιή μικρά παιδιά από ενός έτους και πάνω. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο εντός 4 εβδομάδων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διανέμεται από τη Nestl? Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. , Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι