Κωδικός: 270226

Nestle Βρεφικό Γάλα Σκόνη Nan Optipro 4 800gr

20,77€
25,96€ Τιμή κιλού
20,77€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ρόφημα γάλακτος σε σκόνη από το δεύτερο χρόνο. Με πάνω από 155 χρόνια εξειδίκευσης της Nestle, στο γάλα ΝΑΝ συνδυάζουμε, με γνώμονα τη μακροχρόνια υγεία των παιδιών, την εφαρμοσμένη επιστήμη, την καινοτομία και την υπόσχεση να νοιαζόμαστε για τον πλανήτη, για το δικο τους εκπληκτικό μέλλον. ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ για να συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών 2-3 ετών, το ρόφημα γάλακτος ΝΑΝ® OPTIPRO® 4 υποστηρίζει την ανάπτυξη του παιδιού σου σήμερα και για το μέλλον. ΟPTIPRO®, MIA ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ προσαρμοσμένη στην ηλικία του παιδιού. Ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά καθώς αποτελεί δομικό στοιχείο του σώματος και συνδέεται με τη σωστή πρόσληψη βάρους (Hrnell A et al., 2013, Food & Nutrition research. Angeloni et al., 2005, Glycobiology.)HMO 2'-FL ένας ολιγοσακχαρίτης δομικά όμοιος με τον πιο άφθονο ολιγοσακχαρίτη του μητρικού γάλακτος. BITAMINH D που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.BITAMINΕΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Β - Β1, Β2 & Βιοτίνη που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για τις επόμενες γενιές:ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 66% ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΟ μια ανανεώσιμη φυτική πηγή για να παραχθεί η μεζούρα και το καπάκι. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ χρησιμοποιείται στο εργοστάσιο παραγωγής του ΝΑΝ® OPTIPRO® 4.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ σε φάρμες γάλακτος για τη μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού. Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση ή τάισμα πιθανά να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το ΝΑΝ® OPTIPRO® 4 δεν αποτελεί υποκατάστατο μητρικού γάλακτος, αλλά ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για υγιή μικρά παιδιά από τον 2ο χόνο και πάνω. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι ειδικοί μας ανέπτυξαν το ρόφημα γάλακτος NAN OPTIPRO 4 εμπνευσμένοι από την έρευνα του μητρικού γάλακτος, με ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που προστατεύουν το ανοσοποιητικό του παιδιού και των καλύτερων μας πρωτεϊνών.

Το NAN OPTIPRO 4 είναι ρόφημα γάλακτος σχεδιασμένο για παιδιά από δύο ετών ως το γαλακτούχο στοιχείο της διατροφής τους. Σε συνδυασμό με επαρκείς συμπληρωματικές τροφές παρέχει στο παιδί σου όλα τα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή σωματική του ανάπτυξη στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

  • Πρωτεΐνες προσαρμοσμένες στην ηλικία του παιδιού σου.
  • L. Reuteri που φυσιολογικά υπάρχουν στην εντερική χλωρίδα των βρεφών.
  • Χωρίς φοινικέλαιο
  • Μόνο λακτόζη ως υδατάνθρακας
  • Σίδηρο που συμβάλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Ασβέστιο και βιταμίνη D που είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.

Προειδοποίηση: Προετοιμάζετε ένα μόνο γεύμα κάθε φορά. Ταΐστε αμέσως το παιδί σας και ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας κατανάλωσε το γάλα αμέσως. Μην κρατάτε την τροφή που περίσσεψε, πετάξτε το υπόλειμμα. Αφήνοντας το παιδί σας χωρίς επίβλεψη υπάρχει πιθανότητα πνιγμού. Άβραστο νερό, άβραστα θήλαστρα ή μη σωστή αραίωση μπορούν να έχουν αρνητική επίπτωση στην υγεία του παιδιού. Μη σωστή αποθήκευση, χρήση, προετοιμασία ή διατροφή μπορεί να έχουν ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία του παιδιού σας.

Σημαντική υπενθύμιση:

Το ΝΑΝ 4 δεν αποτελεί υποκατάστατο μητρικού γάλακτος, αλλά ρόφημα γάλακτος ειδικά προσαρμοσμένο για υγιή μικρά παιδιά από το 2ο χρόνο και πάνω. Ο μητρικός θηλασμός πρέπει να συνεχίζεται για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οδηγίες ανασύστασης:

210 ml νερό και 7 κοφτές μεζούρες

Αφήστε το νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πρίν προσθέσετε τη σκόνη. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή.

Ανασύσταση: 100ml = 13,7g σκόνης + 90 ml νερού
Μία μεζούρα ΝΑΝ 4 = 4,56g

Οδηγίες χρήσης:

Πλύνετε καλά τα χέρια σας προτού ετοιμάσετε το γάλα του παιδιού. Πλύνετε καλά την κούπα και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει παραμείνει υπόλειμμα γάλακτος. Βράστε την κούπα για 5 λεπτά. Αφήστε τη σκεπασμένη μέχρι τη χρήση. Βράστε πόσιμο νερό για 5 λεπτά και αφήστε το να κρυώσει. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και προσθέστε την ακριβή ποσότητα χλιαρού νερού στην κούπα. Χρησιμοποιείστε την μεζούρα που θα βρείτε στο κουτί. Ισιώστε τη σκόνη που υπάρχει στη μεζούρα στην περιμετρική προεξοχή στο εσωτερικό του κουτιού. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες ανασύστασης και προσθέστε τον ακριβή αριθμό από τις κοφτές μεζούρες στην κούπα. Μετά τη χρήση, φυλάξτε τη μεζούρα μέσα στο κουτί. Διαλύστε τη σκόνη με ένα κουτάλι και βεβαιωθείτε ότι το παιδί σας πίνει το γάλα του αμέσως.


Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο εντός 3 εβδομάδων.

Διανέμεται από τη Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. , Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι

Υλικά
Συστατικά
Συστατικά: Γάλα, αποβουτυρωμένο γάλα, λακτόζη, μαλτοδεξτρίνη, φυτικά έλαια (κραμβέλαιο χαμηλής περιεκτικότητας σε ερουκικό οξύ, ηλιέλαιο υψηλής περιεκτικότητας σε ελαϊκό οξύ, ηλιέλαιο), στερεά ορού γάλακτος, ανόργανα συστατικά (κιτρικό ασβέστιο, ανθρακικό ασβέστιο, θειικός σίδηρος, θειικός ψευδάργυρος, ιωδιούχο κάλιο), ρυθμιστής οξύτητας (φωσφορικά άλατα καλίου, κιτρικό οξύ), γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), βιταμίνες (βιταμίνη C, ριβοφλαβίνη, θειαμίνη, Βιταμίνη Α, βιοτίνη, Βιταμίνη D, βιταμίνη Β12), 2’-Ο-φουκοζυλακτόζη (2'FL)
Αλλεργιογόνα
Περιέχει Σόγια,Περιέχει Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ενέργεια (kJ)280kj
Ενέργεια (kcal)67kcal
Λιπαρά3g
    εκ των οποίων κορεσμένα0.6g
Υδατάνθρακες9g
    εκ των οποίων σάκχαρα6.6g
Εδώδιμες Ίνες0.02g
Πρωτεΐνες1g
Αλάτι0.03g
*Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς (ΠΠΑ) ενός μέσου ενήλικα (8400kj/2000kcal)
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
1. Πλύνετε τα χέρια σας προσεκτικά.
2. Πλύνετε τα σκεύη σχολαστικά και βυθίστε τα σε νερό. Φέρτε το νερό σε θερμοκρασία βρασμού, σβήστε τη φωτιά και αφήστε τα σκέυη μέσα σκεπασμένα μέχρι να τα χρειαστείτε.
3. Θερμάνετε πόσιμο νερό. Όταν έρθει σε βρασμό σβήστε τη φωτιά. Αφήστε να κρυώσει.
4.Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες ανασύστασης. Πρώτα ρίξτε το νερό στο μπουκάλι. Μετά προσθέστε "κοφτές" μεζούρες από το γάλα σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε μόνο τη μεζούρα στο κουτί.
5.Βεβαιωθείτε πως η μεζούρα είναι στεγνή και τοποθετήστε στη ξανά πάνω στο κουτί. Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τη σε δροσερό και ξηρό μέρος.
6.Διαλύστε τη σκόνη με το κουτάλι. Ελέγξτε τη θερμοκρασία πριν το τάισμα.
Οδηγίες ανασύστασης:
210 ml νερό και 7 κοφτές μεζούρες
Για να διατηρηθούν αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά, πρέπει να αφήσετε το βραστό νερό να γίνει χλιαρό, περίπου σε θερμοκρασία σώματος, πρίν προσθέσετε τη σκόνη. Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που θα βρείτε μέσα στο κουτί. Περισσότερη ή λιγότερη ποσότητα σκόνης από την ενδεδειγμένη θα οδηγήσει είτε σε αφυδάτωση είτε σε μη σωστή διατροφή. Μην αλλάζετε τις δοσολογίες χωρίς ιατρική συμβουλή. Παιδιά 2-3 ετών πρέπει να ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή σε συνδοιασμό με το ρόφημα γάλακτος. Ανασύσταση:13,8 g+90ml νερό. Βάρος μεζούρας 4,6 g
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα χρησιμοποιήστε το περιεχόμενο εντός 3 εβδομάδων.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διανέμεται από τη Nestle Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. , Πατρόκλου 4, 15125, Μαρούσι