-40%

Κωδικός: 720306

Nivea Sun Protect & Bronze SPF30 200ml

11,76€
98,00€ Αρχική τιμή λίτρου
58,80€ Τελική τιμή λίτρου
19,60€ Αρχική τιμή
11,76€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 15/04/2024 έως 31/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Μάρκα & Εταιρεία : Θα βρεις τη Nivea σχεδόν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό!

Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας ? με περισσότερα από 135 χρόνια εμπειρίας ? τα προϊόντα μας «απαντούν» σε κάθε ανάγκη των καταναλωτών μας, φροντίζοντάς τους τόσα χρόνια, όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε. Έτσι, «χτίζουμε» δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους!

Ο δρόμος μας προς την αειφορία : Η Nivea είναι συνώνυμη με την εμπιστοσύνη, την ποιότητα και την Φροντίδα ? αυτός είναι και ο λόγος που εστιάζουμε πάντα στη βιώσιμη μείωση της επίδρασης των προϊόντων μας στο περιβάλλον. Η «Φροντίδα» είναι η αφετηρία όλων των ενεργειών μας, κι έχοντας αυτή ως πυξίδα μας, διασφαλίζουμε να παραμένουν οι άνθρωποι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες για υψηλής ποιότητας προϊόντα : Υποστηρίζουμε τη βιώσιμη προμήθεια πρώτων υλών και εργαζόμαστε διαρκώς για την ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς μας. Οι φόρμουλες όλων των προϊόντων μας περιέχουν πάνω από 80% μη ορυκτά συστατικά, σεβόμενες τις ανάγκες ακόμα και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

Κατά των δοκιμών σε ζώα: Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δοκιμές σε ζώα δεν είναι απαραίτητες για να στοιχειοθετηθεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας. Η Beiersdorf δεν διεξάγει καμία δοκιμή σε ζώα παγκοσμίως, τόσο για τα καλλυντικά της προϊόντα όσο και για τα συστατικά τους. Για πάνω από 30 χρόνια διατηρούμε τη δέσμευσή μας κατά των δοκιμών στα ζώα και έχουμε επενδύσει έντονα στην επιτυχή ανάπτυξη εναλλακτικών μεθόδων δοκιμής καλλυντικών. Η προώθηση της επιστημονικής έρευνας στο επίπεδο όπου οι δοκιμές σε ζώα μπορούν να εγκαταλειφθούν παγκοσμίως αποτελεί έναν από τους σαφείς στόχους μας.

Σεβασμός στο περιβάλλον, διατηρώντας παράλληλα την ίδια ποιότητα: Στη Beiersdorf επικεντρωνόμαστε στην αξία της Φροντίδας, τόσο για τον ίδιο τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Στόχος μας είναι η μείωση της κατανάλωσης νερού, ενέργειας και σπάνιων πρώτων υλών στις διαδικασίες παραγωγής και πωλήσεών μας ενώ οι συσκευασίες των προϊόντων μας προέρχονται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά.