Κωδικός: 527169

Οινόπνευμα Καθαρό "Βίκτωρ" 95° 200ml

6,99€
34,95€ Τιμή λίτρου
6,99€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Αρκεί και μόνο η αναφορά. >. Το πλέον καθαρό και κατάλληλο προϊόν για κάθε χρήση αντισηψίας, καθαρισμού τραυμάτων, απολύμανσης, καθαρισμού μικροβίων, κορωνοϊού (covid-19) και όχι μόνο. Είναι το μοναδικό μικροβιοκτόνο που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για παρασκευή βαμμάτων όπως το βάμμα πρόπολης , για την παρασκευή λικέρ ή άλλων αλκοολούχων ποτών, να το πιούμε δηλαδή (εννοείται αραιωμένοκαι όχι πάνω από 50%-50% οινόπνευμα και νερό). Είναι το ίδιο προϊόν που χρησιμοποιούμε στην ποτοποιία για την παρασκευή όλων των ποτών.(ΟΥΖΟ ΜΠΡΑΝΤΥ, ΛΙΚΕΡ, ΒΟΤΚΑ, ΤΖΙΝ, ΡΟΥΜΙ ΟΥΙΣΚΥ ΚΛΠ.). Είναι το πλέον καθαρό προϊόν χωρίς προσθήκη αρωματικών, χρωστικών ή άλλων χημικών ουσιών που περιέχονται στα διάφορα αντισηπτικά ή λοσιόν καθαρισμού και απολύμανσης που κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα για καθαρισμό χεριών σώματος, αντικειμένων όπως πόμολα πόρτας, γραφείων, τραπεζιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφώνων κλπ. και κάθε άλλο που θέλουμε να απολυμάνουμε.
Υλικά
Συστατικά
ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και ΜΟΝΟ.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Το πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με πολλούς τρόπους. Και για απολύμανση και Παρασκευή βαμμάτων και λικέρ ή άλλων αλκοολούχων ποτών.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Παρακάτω δείτε μία συνταγή για limoncello, λικέρ λεμόνι: Παίρνουμε 6-8 λεμόνια ακέρωτα και με ένα κοφτερό μαχαίρι η πατατογδάρτη καθαρίζουμε τη φλούδα όσο μπορούμε πιο απαλά και προσέχουμε να μην πάρουμε αν είναι δυναρτόν, καθόλου από το λευκό μέρος κάτω απ' αυτήν. Τις φλούδες τις τοποθετούμε μέσα σε μία διάφανη γυάλα με καπάκι και αδειάζουμε μέσα 250 γραμμάρια ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΒΙΚΤΩΡ 95% VOL. Τις αφήνουμε 10-15 ημέρες σε σκιερό μέρος, να εκχυλιστούν, αναποδογυρίζοντας καθε 1-2 ημέρες. Όταν έχει ολοκληρωθεί η εκχύλιση στραγγίζουμε το περιεχόμενο της γυάλας με ένα τουλπάνι ή με ένα φίλτρο του καφέ και στείβουμε και ένα δύο λεμόνια, μόνο το χυμό και αφήνουμε στην άκρη. Σε μία μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 450 γραμμάρια εμφιαλωμένο νερό και διαλύουμε μέσα 400 γραμμάρια ΄ζαχαρη. Αφού κρυώσει η κατσαρόλα με το διάλυμα ζάχαρης νερού αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα το εκχυλισμένο οινόπνευμα σιγά-σιγά αναδεύοντας με ένα σύρμα. ΕΤΟΙΜΟ. Αδειάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι του ενός λίτρου ή δύο των 500 ml και το αποθηκεύουμε στον καταψύκτη ή στη συντήρησ του του ψυγείου μας. Εξαρτάται πως μας αρέσει να το πίνουμε. Καλή απόλαυση. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΎΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΙ.