-15%

Κωδικός: 501916

Omino Bianco Αφρός Καθαριστικό Χαλιών 300ml

5,91€
23,17€ Αρχική τιμή λίτρου
19,70€ Τελική τιμή λίτρου
6,95€ Αρχική τιμή
5,91€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 18/07/2024 έως 31/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
To OMINO BIANCO Carpet & sofa καθαριστικό για χαλιά και υφάσματα επιπλώσεων, εξαφανίζει τη βρωμιά, τη σκόνη, το χώμα και καθυστερεί το σχηματισμό βρωμιάς, ενώ εγγυάται καθαριότητα και υγιεινή για περισσότερο καιρό. Εξουδετερώνει τις οσμές από καπνό, τρόφιμα και οικιακά ζώα, αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα. Χάρη στη νέα βελτιωμένη σύνθεση και την ενσωματωμένη του βούρτσα, καθαρίζει απότελεσματικά χαλιά, ταπετσαρίες, καναπέδες, μοκέτες και σαλόνια αυτοκινήτων. * Ορισμένα υφάσματα μπορεί να αποχρωματιστούν: να επαληθεύετε πάντα την αντοχή των χρωμάτων σε μια κρυφή περιοχή του υφάσματος. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε υφάσματα που καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα.
Υλικά
Συστατικά
5-15% αλειφατικοί υδρογονάνθρακες, <5% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, αρωματικές ουσίες, λαμπρύνουσες ουσίες. Συντηρητικά: methylochloroisothiazolinone, methyloisothiazolinone.
Αλλεργιογόνα
Methylochloroisothiazolinone, Methyloisothiazolinone
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Σύνθεση κατά των οσμών.
Καθαρίζει σε βάθος & φροντίζει τα υφάσματα.
Οδηγίες Χρήσης
Αφαιρέστε την σφραγίδα ασφαλείας πίσω από την βούρτσα και ανακινείστε. Τοποθετήστε την βούρτσα πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε, πιέστε την εσωτερική βαλβίδα, απλώστε τον αφρό, τρίψτε μέχρι να εξαφανίσετε τελείως τον λεκέ και αφήστε να στεγνώσει. Για να καθαρίσετε μεγάλες επιφάνειες όπως χαλιά ή μοκέτες, χρησιμοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα πριν το προϊόν. Χρησιμοποιήστε το προϊόν, αφήστε να στεγνώσει και περάστε ξανά με την ηλεκτρική σκούπα.
* Ορισμένα υφάσματα μπορεί να αποχρωματιστούν: να επαληθεύετε πάντα την αντοχή των χρωμάτων σε μια κρυφή περιοχή του υφάσματος. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε υφάσματα που καθαρίζονται μόνο με στεγνό καθάρισμα.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Bolton Hellas A.E.B. E.
Μιχαλακοπουλου 91, Τ.Κ. 115 28,
Αθήνα