Συστατικά
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ζάχαρη,βούτυρο κακάο,γάλα πλήρες σε σκόνη, κακάο μάζα, ορός γάλακτος σε σκόνη, βούτυρο γάλακτος, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας ), αρωματική ύλη (βανιλλίνη)
Στερεά κακάο 28% τουλάχιστον, στερεά γάλακτος 14% τουλάχιστον.
Γέμιση: Ζάχαρη,φυτικά λιπαρά(φοινικέλαιο και υφρογονωμένο κλασματοποιημένο φοινικοπυρηνέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), ορός γάλακτος σε σκόνη, κακάο σκόνη αποβουτυρωμένο, ξηροί καρποί πολτός δημητριακά ( αλεύρι αραβοσίτου, ριζάλευρο, αλεύρι σίτου, ζάχαρη(σακχαρόζη), εκχύλισμα βύνης κριθαριού, αλάτι), άμυλο σίτου, γαλακτωματοποιητής ( λεκιθίνη σόγιας) , αρωματικές ύλες.
Το κακάο προέρχεται από χώρα εκτός Ε.ΕΑλλεργιογόνα
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΑΛΑ &ΣΟΓΙΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ(ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ), ΑΡΑΧΙΔΑ(ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ), ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΗΣΑΜΙΟΥ .