Κωδικός: 514708

Oz Καθαριστικό Αλάτων Καφετιέρας 250ml

3,70€
14,80€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ειδικός καθαρισμός με κιτρικό οξύ που αφαιρεί τα άλατα και προστατεύει τις καφιετιέρες, βραστήρες. πήλινα, βρύσες & ντουζίερες.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει συντηρητικό Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Η φυσική δύναμη του κιτρικού οξέως δίνει σίγουρο & ασφαλές αποτέλεσμα. Ελληνικής Παραγωγής.
Οδηγίες Χρήσης
ΚΑΦΕΤΙΕΡΕΣ: 1. Ρίχνετε 3 κούπες νερό μαζί με 1/2 μπουκάλι καθαριστικού υγρού μέσα στο δοχείο της καφετιέρας 2.Ανοίγετε τον διακόπτη λειτουργίας ,αφήνετε να περάσει περίπου 1 κούπα από το διάλυμα και κλείνετε την συσκευή 3. Αφήνετε το υπόλοιπο διάλυμα να δράσει για 15 λεπτά 4. Ανοίγετε τον διακόπτη λειτουργίας μέχρι να περάαει όλο το διάλυμα μεέσα από την συσκευή 5. Αφού τελειώσει η διαδικασία καθαρισμού επαναλάβετε 2 φορές ακόμη με καθαρό νερό. ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ: 1. Ρίχνετε 1/2 μπουκάλι υγρού καθαριστικού μαζί με 1 λίτρο νερό μέσα στη συκευή 2. Αφήνετε να δράσει το διάλυμα για 45 λεπτά (ή περισσότερο ανάλογα με τα άλατα) 3. Ξεβγάζετε καλά με άφονο νερό. ΒΡΥΣΕΣ & ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ: 1. Τοποθετήστε τα μέσα στο διάλυμα 2. Αφήνετε να δράσει το διάλυμα για 45 λεπτά (ή περισσότερο ανάλογα με τα άλατα) 3. Ξεβγάζετε καλά με άφονο νερό.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Μπορεί να προκαλέσει οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας το προϊόν ή την ετικέτα. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετα λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής αφαιρέστε τους και συνεχίστε να ξεπλένετε. Πληροφορίες στην ετικέτα του προϊόντος. Διάθεση σύμφωνα με τους τοπικούς-περιφερειακούς-εθνικούς-διεθνείς κανονισμούς. Υπεύθυνος διάθεσης MEDICARE ΑΒΕΕ: Τσιαπάνου 11 & Τσελέπη 54352 Α. Τούμπα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τηλ. 23990 51840, Fax. 23990 51849, email: home@medicaregr.com, www.medicaregr.com