Αποτελεί το κύριο προιόν της εταιρείας μας. Η μυστική συνταγή του Νίκου Πιλαβά που το πρωτοαπόσταξε τη δεκαετία του 1940, επιβάλλει να "ησυχάζει" 2 με 3 μήνες μετά την παρασκευή του, ώστε να απόκτά την απαλή, γλυκόπιστη, αυθεντική του γεύση.
Υλικά
Συστατικά
Οινόπνευμα γεωργικής προέλευσης, απόσταγμα ούζου, ανετολ φυσικό, νερό και ζάχαρη
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Μην τοποθετείται στον ήλιο και σε ζεστό περιβάλλον, αλλοιώνει τη γεύση του ούζου.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.