Δες ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/07/24 εδώ

Κωδικός: 515192

Practic Γάντια Νιτριλίου Μπλε Medium 50τεμ

1,98€
0,04€ Τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Γάντια από μπλε νιτρίλιο εξαιρετικής ποιότητας, απουδράριστα. Κατάλληλα για ιατρική, επαγγελματική ή και οικιακή χρήση. Προσφέρουν εξαιρετική αίσθηση αφής και ελευθερία κινήσεων. Δίνουν την δυνατότητα να φοριούνται και από τις δύο πλευρές (αμφιτερόπλευρα) , προσφέροντας εξοικονόμηση χρημάτων. Τα γάντια Practic, δεν έχουν ραφές και προσφέρουν στους χρήστες τους αξιόπιστη προστασία από παθογόνους μικροοργανισμούς, και παθογόνα μικρόβια που είναι ανθεκτικά και ιδιαιτέρως επικίνδυνα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Υλικά
Συστατικά
Ελαστικό νιτρίλιο.
Αλλεργιογόνα
Κάποια από τα συστατικά του προϊόντος ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργική αντίδραση. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης διακόψτε τη χρήση και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Έχουν μεγαλύτερη αντοχή από τα συνηθισμένα γάντια μιας χρήσης. Έχουν σχεδιαστεί για την άνεση του χρήστη, προσφέροντας τέλεια αίσθηση αφής. Είναι αμφιδέξια και μπορούν να φορεθούν και στα δύο χέρια. Κατάλληλα για άτομα με αλλεργία στο φυσικό καουτσούκ. Ακίνδυνα για χρήση με τρόφιμα.
Οδηγίες Χρήσης
Κατασκευασμενα από ελαστικό νιτρίλιο, έχουν σχεδιαστεί για μια χρήση. Πρέπει να αντικατασταθούν μετάτην χρήση. Θα πρέπει να αντικατασταθούν σε περίπτωση ζημιάς. Δεν πλένονται σε πλυντήριο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΜΠΙΝΗΣ Α.Ε., ΘΕΣΗ ΒΑΡΚΑΡΕΖΑ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τηλ.: +30 2299063125.