Το Γαλοτύρι Ρούσσας είναι ένα μαλακό τυρί αλοιφώδους υφής, χωρίς επιδερμίδα, με υπόξινη, ευχάριστα δροσερή γεύση και πλούσιο άρωμα. Παράγεται στις εγκαταστάσεις τις εταιρείας στον Αλμυρό Μαγνησίας από πρόβειο & γίδινο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από τις γύρω ορεινές περιοχές. Είναι από τα παλαιότερα τυριά της χώρας και προϊόν Π.Ο.Π. από το 1996. Παλαιότερα παράγονταν κυρίως σε επίπεδο οικοτεχνίας με σκοπό την οικιακή κατανάλωση. Σήμερα η παραγωγή του έχει επεκταθεί σημαντικά κυρίως λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του.
Το Γαλοτύρι θεωρείται από τα πιό παλιά Ελληνικά παραδοσιακά τυριά. Είναι επίσης από τα πλέον ποιοτικά & ιδιαιτέρως δημοφιλές για τις χωνευτικές του ιδιότητες. Τα ανώτερα χαρακτηριστικά του οφείλονται κατά κύριο λόγο στην ποιότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του μίγμα πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος και στην εφαρμοζόμενη τεχνολογία
Οδηγίες Χρήσης
Αφού ανοιχτεί να αναδεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρήσει την κρεμμώδη υφή του
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται στο ψυγείο 2-4οC. Mετά το άνοιγμα να καταναλωθεί εντός 3 ημερών
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.