Κωδικός: 606135

Sani Lady Sensitive Σερβιέτες Ειδικών Χρήσεων No 5 Super 10τεμ

2,74€
0,55€ Αρχική τιμή τεμαχίου
0,27€ Τελική τιμή τεμαχίου
5,47€ Αρχική τιμή
2,74€ Τελική τιμή
0
Super τιμή από 17/07/2024 έως 30/07/2024.
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Τα επιθέματα Sani Lady Sensitive discreet με βαμβάκι είναι λεπτά και διακριτικά, ειδικά σχεδιασμένα για ελαφράς μορφής ακράτεια κι άλλες ειδικές χρήσεις, όπως λοχεία και μετεγχειρητικές καταστάσεις. Συνδυάζουν αποτελεσματική προστασία από διαρροές και δυσάρεστες οσμές, άριστη εφαρμογή και υψηλή φιλικότητα προς το δέρμα.Διαθέτουν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που προσφέρει άμεση στεγνότητα και συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας. Με ειδική τεχνολογία Odour Control που προσφέρει αποδεδειγμένη προστασία από δυσάρεστες οσμές, για έως και 8 ώρες (σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες επιστημονικά αποδεδειγμένη μέσω in-use tests των εργαστηρίων Olfasense).Διαθέτουν πιο φαρδύ σχεδιασμό στο πίσω μέρος σε συνδυασμό με αυτοκόλλητα φτερά που εξασφαλίζουν extra προστασία και σταθερή εφαρμογή.Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και ευκολία στη μεταφορά. Περιέχουν πυρήνα με ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC. Σε συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη.Παράγονται στην Ελλάδα.Σε συσκευασία των 10τμχ.

Λεπτές σερβιέτες για ελαφράς μορφής ακράτεια και άλλες ειδικές χρήσεις, όπως λοχεία και μετεγχειρητικές καταστάσεις. Ακόμη μεγαλύτερου μήκους, σε σχέση με τιςSani Lady Extra, για περιπτώσεις αρκετά συχνής και σχετικά μεγάλης απώλειας ούρων. Ειδικά μελετημένες για να προσφέρουν προστασία από διαρροές, χάρη στον υπερ-απορροφητικό πυρήνα που συγκρατεί αποτελεσματικά την υγρασία στο εσωτερικό, βοηθώντας παράλληλα στον περιορισμό των οσμών. Με υγιεινό υφασμάτινο Extra Soft κάλυμμα, ιδιαίτερα φιλικό προς το δέρμα. Με απαλές πλαϊνές σούρες, για άνεση και προστασία από πλαϊνές διαρροές. Με διακριτικό ανατομικό σχήμα και σταθερό αυτοκόλλητο. Σε ατομική συσκευασία, με τη σφραγίδα της EveryDay. Δερματολογικά ελεγμένες. Σε συσκευασία των 10τμχ.

sani_rich_new_1.pngsani_rich_new_2.png
sani_rich_new_3.png

Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Με ειδικό πυρήνα που εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση της υγρασίας. Τα μόνα με κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και τα μόνα με τεχνολογία Odour Control που προσφέρει επιστημονικά αποδεδειγμένο περιορισμό των οσμών για έως και 8 ώρες (σημαντική μείωση των οσμών έως και 8 ώρες επιστημονικά αποδεδειγμένη μέσω in-use tests των εργαστηρίων Olfasense). Κλινικά ελεγμένα με άριστα αποτελέσματα από το Δερματολογικό Εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).
Mε πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC.
Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.
Οδηγίες Χρήσης
1. Αφαιρέστε το ατομικό περιτύλιγμα, την ταινία από το πίσω μέρος του επιθέματος και τοποθετήστε το στο εσώρουχο με τα φτερά προς τα πίσω όπως δείχνει το βέλος.
2. Αφαιρέστε την ταινία από τα φτερά και ανοίξτε τα προς τα έξω. Πιέστε καλά για να κολλήσουν.
3. Μετά τη χρήση, αφαιρέστε, διπλώστε και απορρίψτε υπεύθυνα σε κάδο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από προϊόντα με έντονες οσμές. Παράγεται από τη ΜΕΓΑ ΑΕ, Δεκελείας 148, 13678 Αχαρναι.