Κωδικός: 606108

Sani Sensitive Ανοιχτή Πάνα Ακράτειας No 3 Large 12τεμ

8,49€
0,71€ Τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ανοιχτές πάνες ακράτειας Sani Sensitive. Ενδείκνυνται για περιπτώσεις βαριάς μορφής ακράτειας. Με σχεδιασμό Day & Night που προσφέρει υψηλή απορροφητικότητα και υγιεινή προστασία, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας. Με τεχνολογία Odour Control για αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Με απαλό, υγιεινό εσωτερικό υφασμάτινο κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, προσφέροντας προστασία χωρίς ερεθισμούς. Διαθέτουν δείκτη υγρασίας, ανθεκτικά και σταθερά πλαϊνά και ειδικές διπλές πλαϊνές αυτοκόλλητες ταινίες που επανακολούνται από το λευκό μέρος. Για διαστάσεις περιφέρειας μέσης : 85-125cm. Δερματολογικά ελεγμένες. Σε συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Οι ανοιχτές πάνες ακράτειας Sani Sensitive, ενδείκνυνται για περιπτώσεις βαριάς μορφής ακράτειας. Με ενισχυμένο πυρήνα "extra dry" και αδιάβροχο εξωτερικό κάλυμμα. Προσφέρουν υψηλή απορροφητικότητα και προστασία από διαρροές τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και της νύχτας. Με ειδική τεχνολογία Αnti-ODOUR για αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών. Με απαλό, υγιεινό εσωτερικό κάλυμμα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, συμβάλλοντας στην αποφυγή ερεθισμών. Διαθέτουν δείκτη υγρασίας, ανθεκτικά και σταθερά πλαϊνά και ειδικές διπλές πλαϊνές αυτοκόλλητες ταινίες που επανακολούνται από το λευκό μέρος όσες φορές χρειαστεί. Για διαστάσεις περιφέρειας μέσης : 85-125cm. Δερματολογικά ελεγμένες. Σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

sani_sensitive_slide_1.jpgsani_sensitive_slide_2.jpg
sani_sensitive_slide_3.jpg

Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Ειδικός πυρήνας που εξασφαλίζει γρήγορη απορρόφηση της υγρασίας.
Τεχνολογία Odour Control για αποτελεσματικό περιορισμό των οσμών.
Διαθέτουν δείκτη υγρασίας.
Extra απαλές.
Με αδιάβροχο εξωτερικό κάλυμμα.
Με ειδικές διπλές πλαϊνές αυτοκόλλητες ταινίες που επανακολούνται.
Δερματολογικά ελεγμένες.
100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες.
Οδηγίες Χρήσης
1. Γυρίστε στο πλάι τον χρήστη και τοποθετήστε την πάνα ανοιχτή από κάτω του. Ξαπλώστε το χρήστη πάνω στην πάνα φροντίζοντας το σώμα του να βρίσκεται στο κέντρο της πάνας.
2. Περάστε το εμπρός τμήμα της πάνας ανάμεσα από τα πόδια του χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει το μπροστινό μέρος έτσι ώστε να αγκαλιάζει την κοιλιά του χρήστη, να είναι κοντά στο σημείο του αφαλού και να βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το πίσω.
3. Κλείστε την πάνα φέρνοντας τα πίσω πλαϊνά μέρη μπροστά. Κολλήστε με προσοχή τις μπλε ταινίες δεξιά και αριστερά έτσι ώστε η πάνα να εφαρμόζει χωρίς να σφίγγει υπερβολικά τον ασθενή.
4. Τακτοποιήστε τη σούρα στους μηρούς ώστε να εφαρμόσει τέλεια, προστατεύοντας από πλαϊνές διαρροές.
5. Ανοίξτε και κλείστε την ταινία τοποθέτησης για έλεγχο ή απόρριψη χρησιμοποιώντας μόνο την λευκή extra ταινία που βρίσκεται πάνω στη μπλε. Μην προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την μπλε ταινία μετά την τοποθέτηση, πρέπει να παραμείνει σταθερά επάνω στην πάνα για να μη σκιστεί το πλαστικό εξωτερικό κάλυμμα.
Απορρίψτε υπεύθυνα τη χρησιμοποιημένη πάνα σε κάδο.
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από προϊόντα με έντονες οσμές. Παράγεται από τη ΜΕΓΑ ΑΕ, Δεκελείας 148, 13678 Αχαρναι.