Κωδικός: 606144

Sani Sensitive Υποσέντονα Ακράτειας Maxi Plus 15τεμ

4,80€
0,32€ Τιμή τεμαχίου
4,80€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Tα υποσέντονα Sani Sensitive χωρίς άρωμα, συμπληρώνουν τη σειρά προϊόντων ακράτειας Sani Sensitive. Προστατεύουν αποτελεσματικά από διαρροές, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθηση καθαριότητας. Διαθέτουν αδιάβροχο στρώμα στο πίσω μέρος και τοποθετούνται εύκολα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας υγιεινή προστασία και καθαριότητα. Σε μεγάλη διάσταση 90 Χ 60 cm. Περιέχουν πυρήνα με ίνες φυτικής προέλευσης, με πιστοποίηση FSC. Σε συσκευασίες 100% ανακυκλώσιμες και από 30% ανακυκλωμένο υλικό.Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 15 τεμαχίων.

Tα υποσέντονα Sani Sensitive χωρίς άρωμα διαθέτουν Extra Large απορροφητική επιφάνεια (έως και 27%* μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια από τα υπόλοιπα υποσέντονα), προστατεύοντας αποτελεσματικά από διαρροές. Διαθέτουν αδιάβροχο πλαστικό στο πίσω μέρος, για να μη γλιστρούν και τοποθετούνται εύκολα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στο αυτοκίνητο, εξασφαλίζοντας υγιεινή προστασία και καθαριότητα. Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές καταστάσεις και περιπτώσεις όπου απαιτείται έξτρα προστασία από διαρροές. Διάσταση 90 Χ 60 cm και σε compact συσκευασία για ευκολότερη χρήση. Σε συσκευασία των 15 τεμαχίων. Παράγονται στην Ελλάδα. *Σύγκριση συνολικού πλάτους του απορροφητικού πυρήνα.

slide


Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος μακριά από προϊόντα με έντονες οσμές. Παράγεται από τη ΜΕΓΑ ΑΕ, Δεκελείας 148, 13678 Αχαρναι.