Κωδικός: 527202

Shout Mr. Muscle Καθαριστικό Λεκέδων Υγρό 500ml

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 4 αξιολογήσεις
4,98€
9,96€ Τιμή λίτρου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΛΕΩΝΙΔΑΣ T
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤ
yiannisgalanopoulos yiannisgalanopoulos

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 4 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Το Shout® περιέχει ένζυμα που διαλύουν τους λεκέδες πριν και κάτα τη διάρκεια της πλύσης. Δεν χρειάζεται τρίψιμο. Για λευκά και χρωματιστά που δεν ξεβάφουν.
Υλικά
Συστατικά
Περιέχει : Τουλάχιστον 5% αλλά κάτω του 15% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Επίσης περιέχει ένζυμα, άρωμα, dimethylol glycol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Απομακρύνει περισσότερους δύσκολους λεκέδες από την πρώτη φορά!
Οδηγίες Χρήσης
1. Πριν την πλύση εφαρμόστε το προϊόν απευθείας στο λεκέ. 2 Αφήστε να δράσει για 1 λεπτό και πλύνετε με το συνηθισμένο απορρυπαντικό σας, στο χέρι ή στο πλυντήριο. 3. Αποφύγετε τη χρήση του προϊόντος σε μεταξωτά ή ευαίσθητα υφάσματα. Πριν τη χρηση σε χρωματιστά υφάσματα, δοκιμάστε το προϊόν σε ένα αθέατο σημείο, για να βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα δεν ξεβάφει. 4. Μην αφήσετε το προϊόν να στεγνώσει στο ύφασμα πριν την πλύση.
Πληροφορίες Προμηθευτή
SHOUT®. Προ-πλύσης αφαιρετικό λεκέδων.
Κίνδυνος
Περιέχει Αλκοόλες C12-14 αιθοξυλιωμένες, C13-15-αιθοξυλιωμένες αλκοόλες ευθείας και διακλαδισμένης αλύσου Ε0=8, Αλκοόλες C13-15 διακλαδισμένες και γραμμικές αιθοξυλιωμένες. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Περιέχει μείγμα των : 5-χλωρο-2-μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-ονη και 2-μεθυλο-2Η-ισοθειαζωλ-3-όνη (3:1). Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Όπως με οποιοδήποτε καθαριστικό οικιακής χρήσης, αποφύγετε τη παρατεταμένη επαφή του προϊόντος με το δέρμα.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000