Αγαπητοί μας πελάτες,

Με αίσθημα ευθύνης και με προτεραιότητα στην ουσιαστική στήριξη των συνανθρώπων μας, από την Δευτέρα 18/09 έως και το Σάββατο 23/09 όλα τα βασικά είδη *πρώτης ανάγκης θα πωλούνται στα My market της Θεσσαλίας με 30% έκπτωση.
 
*Μαναβική, νωπό κρέας, τυροκομικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, είδη πρωινού, λάδι, ζυμαρικά, είδη οικιακής καθαριότητας και πολλά άλλα.

Κωδικός: 917102

Soupline Φρεσκάδα Εξοχής Αρωματικά Φακελάκια Για Ντουλάπες (3τεμ)

3,01€ 4,01€
1,34€ Αρχική τιμή τεμαχίου
1,00€ Τελική τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Εξουδετερώνουν τις οσμές και χαρίζουν στα ρούχα σας φρεσκάδα εξοχής που διαρκεί 6 εβδομάδες!
Υλικά
Συστατικά
Hexyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Butylpheny! Methylpropional, Benzyl Salicylate, Citronellol, Alpha-Isomethyl lonone, Linalool, Limonene, Geraniol, Undecylenal, Eugenol, Nerol, Delta-Damascone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.
Αλλεργιογόνα
Επιβλαβές για υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Διάθεση του περιεχομένου /περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προιόντος ή την ετικέτα.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Μην τα τοποθετείτε στο πλυντήριο ή στο στεγνωτήριο. Μην τα χρησιμοποιείτε σε βρεγμένα ρούχα. Για καλύτερο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να στριμώχνετε τα φακελάκια ανάμεσα στα ρούχα.