-25%

Κωδικός: 515646

Swiffer Duster Σύστημα Κατά Της Σκόνης (Έτοιμη Λαβή + 5 Ανταλλακτικά )

4,15€
5,53€ Αρχική τιμή τεμαχίου
4,15€ Τελική τιμή τεμαχίου
5,53€ Αρχική τιμή
4,15€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Πείτε αντίο σε σκόνη, βρωμιά και τρίχες. Το φτερό Swiffer είναι το ιδανικό εργαλείο που μαγνητίζει και παγιδεύει τη σκόνη, τις τρίχες και τα αλλεργιογόνα των ακάρεων (που βρίσκονται στη σκόνη, στις γάτες και στους σκύλους) από κάθε επιφάνεια όσο ψηλά κι αν είναι, χάρη στις χιλιάδες αφράτες ίνες του και την ελαφριά επικάλυψή του. Τα πανάκια προσαρμόζουν το σχήμα τους και εισχωρούν σε γωνίες και χαραμάδες, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από την σκόνη και τις τρίχες κάθε επιφάνειας, χωρίς να διασκορπίζονται μέσα στο σπίτι. Χρήσιμες συμβουλές: Είναι εξαιρετικά βολικά για να μαζεύετε τις τρίχες του κατοικιδίου σας, καθώς τα περισσότερα ζωάκια χάνουν τρίχες όλο τον χρόνο, ή εάν έχετε αλλεργία στη σκόνη. Είναι τόσο αποτελεσματικό που θα σας κάνει να λατρέψετε το ξεσκόνισμα. Χρησιμοποιήστε τα ανταλλακτικά φτερά Swiffer μαζί με τη λαβή ξεσκονίσματος Swiffer.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
Μαγνητίζει και «παγιδεύει» έως και τρεις φορές περισσότερη σκόνη και τρίχες σε σχέση με ένα παραδοσιακό ξεσκονόπανοStarter kit: 1 λαβή + 5 ανταλλακτικό φτερό ξεσκονίσματος
Ανακατέψτε και τινάξτε τα φτερά Swiffer πριν τη χρήση για καλύτερα αποτελέσματα
Αντ
Οδηγίες Χρήσης
Κρατείστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε. Αγίου Κωνσταντίνου 49, Μαρούσι, ΑΘΗΝΑ 15124. Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email.800-11-23000 (Χωρίς Χέωση)