Η σταφίδα Σουλτανίνα Κρήτης Προστατευόμενης γεωγραφικής ένδειξης της Μελισσοκομικής Συνεργασίας Κρήτης παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια που έχουν καλλιεργηθεί στην κρητική γη. Το βασικό πλεονέκτημα της Σταφίδας Σουλτανίνας Κρήτης είναι η γεύση της, λόγω της αυξημένης περιεκτικότητας των σακχάρων στα σταφύλια, καθώς επίσης και η μεγάλη θρεπτική της αξία.
Υλικά
Συστατικά
Σουλτανίνα, φυτικό έλαιο:ηλιέλαιο, αντιοξειδωτικό: διοξείδιο του θείου
Αλλεργιογόνα
διοξείδιο του θείου
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια
1241kJ/ 292kcal
Λιπαρά
0,4g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
69g
εκ των οποίων σάκχαρα
69g
Εδώδιμες ίνες
6g
Πρωτεΐνες
3g
Αλάτι
0,047g
Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από την ημερομηνία που αναγράφεται στη συσκευασία. Μελισσοκομική Συνεργασία Κρήτης
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.