Πλεονεκτήματα
Τεχνολογία MEC (Micro Emulsion Concentrate) που προσφέρει:
Υψηλή διεισδυτικότητα και καλύτερη κάλυψη των επιφανειών σε σχέση με τα κλασικά αερολύματα (aerosol)
Ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση
Σταθερότητα και διάρκεια αποτελεσματικότητας στον χρόνο
Καλύτερη εφαρμογή on the spot , χάρη στη βάση νερού και την απουσία έντονης οσμής
Το σκεύασμα είναι ετοιμόχρηστο μικρογαλάκτωμαΟδηγίες Χρήσης
Το σκεύασμα είναι ετοιμόχρηστο μικρογαλάκτωμα. Ψεκάστε μόνο επιφάνειες και ποτέ
στον αέρα, από απόσταση 10 cm περίπου μέχρι να διαβραχούν, χωρίς να τρέχουν
σταγόνες, τα σημεία όπου περνούν ή κρύβονται τα έντομα.
Κατσαρίδες: Σκοτεινά, υγρά σημεία υπογείων, σοφίτων, αποθηκών. Γύρω από σωληνώσεις ύδρευσης, αποχέτευσης. Κάτω από ντουλάπια. Γύρω από το ψυγείο και το πλυντήριο).
Μυρμήγκια: Γύρω από πόρτες και παράθυρα, κατά μήκος σοβατεπιών, στα κενά ξύλινων επενδύσεων των τοίχων και πατώματος, κάτω από ντουλάπια, ηλεκτρικές συσκευές,νεροχύτες.
Σκόροι: Στις εσωτερικές επιφάνειες κενών ντουλαπιών, ιδίως στις γωνίες και χαραμάδες.
Τσιμπούρια: Σε χαραμάδες ξύλου και σε σημεία που κάθονται συνήθως οι σκύλοι. Ψύλλοι: σε σημεία που κάθονται τα κατοικίδια και γύρω απ΄ αυτά.
Ψαράκια: Πίσω από ράφια, βιβλιοθήκες, ξεκολλημένες ταπετσαρίες.
Κοριοί: Στις ραφές των στρωμάτων, στο σκελετό και τα σανίδια των κρεβατιών, στα ξύλινα έπιπλα και στα κενά ξύλινων επενδύσεων.
Αράχνες: Πάνω στις αράχνες και τους ιστούς τους.Πληροφορίες Προμηθευτή
Πρόκειται για ένα προϊόν μη ταξινομημένο ως επικίνδυνο από την εισπνοή. Εντούτοις, συνίσταται σε περίπτωση συμπτωμάτων μέθης, ο τραυματίας να φύγει από το μέρος της έκθεσης, να του παρασχεθεί καθαρός αέρας και να παραμείνει σε ανάπαυση.
Αναζητήστε ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση που τα συμπτώματα παραμένουν.
Από επαφή με το δέρμα: Αυτό το προϊόν δεν είναι ταξινομημένο ως επικίνδυνο κατά την επαφή με το δέρμα. Ωστόσο, συνίσταται σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, να βγάλετε τα μολυσμένα ενδύματα και υποδήματα να καθαρίστε το δέρμα ή αν είναι απαραίτητο να κάνετε ντους στον τραυματία με κρύο νερό και ουδέτερο σαπούνι. Σε περίπτωση σοβαρής ενόχλησης απευθυνθείτε σε έναν γιατρό.
Από επαφή με τα μάτια: Ξεβγάλτε τα μάτια με άφθονο νερό, τουλάχιστον για 15 λεπτά. Σε περίπτωση που ο τραυματίας φοράει φακούς επαφής, αυτοί θα
πρέπει να βγουν εκτός και αν είναι κολλημένοι στα μάτια μιας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει πρόσθετη βλάβη. Σε κάθε περίπτωση μετά την πλύση θα πρέπει να πάτε στο γιατρό όσο γίνεται πιο γρήγορα μαζί με το ΔΔΑ του προϊόντος.
Με την κατάποση / αναρρόφηση: Μην προκαλέσετε εμετό αλλά σε περίπτωση που τυχαία επέλθει εμετός, τότε να διατηρηθεί κεκλιμένο προς τα κάτω το κεφάλι,
για να αποφευχθεί η αναρρόφηση. Να παραμείνει σε ανάπαυση ο τραυματίας. Ξεπλύνετε το στόμα και το λαιμό γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχουν επηρεαστεί από την κατάποση.