Κωδικός: 863335

UHU Patafix Αυτοκόλλητα Home Deco 80τεμ

2,55€
0,03€ Τιμή τεμαχίου
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
UHU patafix PROPower ο πρακτικός και πανίσχυρος βοηθός για εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου" και επιδιορθώσεις! Τα πανίσχυρα, επανατοποθετούμενα και επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα, στερεώνουν και επιδιορθώνουν, καθαρά και μόνιμα, αντικείμενα με βάρος έως και 3kg σε διαφορετικές επιφάνειες. Ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία, επομένως είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. 1000 χρήσεις γύρω από το σπίτι και για εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου". Δερματολογικά ελεγμένα.
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
*Πανίσχυρα, αφαιρούμενα και επαναχρησιμοποιούμενα *Για στερέωση, προσκόλληση και επιδιόρθωση αντικειμένων *Κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση *Δερματολογικά ελεγμένα
Οδηγίες Χρήσης
1) Τραβήξτε το μαξιλαράκι κόλλας και 2) πλάστε το μέχρι να μαλακώσει. 3) Εφαρμόστε ομοιόμορφα (κάθε 5 - 10 cm ανάλογα με το μέγεθος του αντικειμένου που θα στερεωθεί). 4) Στερεώστε πιέζοντας σταθερά. 5) Για να αφαιρέσετε, προσεκτικά ξεκολλήστε το αντικείμενο τραβώντας με ελαφριά κυκλική κίνηση. Για επαναχρησιμοποίηση: επαναλάβετε από το βήμα 2).
Πληροφορίες Προμηθευτή
Για χιλιάδες εφαρμογές γύρω από το σπίτι και εργασίες τύπου "κάν' το μόνος σου",. Ανθεκτικά στην υπεριώδη ακτινοβολία και την εργασία, επομένως είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Στερεώνουν αντικείμενα όλων των ειδών έως και 3kg σε διάφορες ομαλές, στερεές επιφάνειες.