-40%

Κωδικός: 701037

Ultrex Γυναικείο Σαμπουάν Βαμμένα 360ml

Σε προσφορά από 05/06/2024 έως 18/06/2024.
3,53€
16,33€ Αρχική τιμή λίτρου
9,81€ Τελική τιμή λίτρου
5,88€ Αρχική τιμή
3,53€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Γυναίκες Για Bαμμένα και Ταλαιπωρημένα Με κολλαγόνο, επανορθώνει τα βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα προστατεύει από τη φθορά και το σπάσιμο. Χαρίζει πιο δυνατά και όμορφα μαλλιά. Βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας. ΠΙΤΥΡΙΔΑ ΤΕΛΟΣ !

ΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ!

Η πιτυρίδα είναι σίγουρα ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι. Γι’ αυτό, το ULTREX δρα αποτελεσματικά και περιποιείται την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής αφήνοντας το χωρίς ορατές νιφάδες πιτυρίδας. Τα μαλλιά σας θα μπορούν να  ανταπεξέλθουν ακόμα και στην πιο σχολαστική έρευνα προβάλλοντας έτσι τον καλύτερο σας εαυτό. Μένει σε εσάς, να δείξετε στον κόσμο ποιοί πραγματικά είστε! Με το ULTREX δεν έχετε Τίποτα να Κρύψετε.

NUTRIUM 10: Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ 10 ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.NUTRIUM 10: Από το 1979, το ULTREX έχει βοηθήσει καταναλωτές από όλο τον κόσμο να απαλλαχθούν από τα προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής τους και να αντιμετωπίσουν τη ζωή χωρίς να έχουν τίποτα να κρύψουν. Μία από τις πιο συναρπαστικές ανακαλύψεις μας είναι το Nutrium 10, μια αποτελεσματική formula 10 στοιχείων και εκχύλισμα βοτάνων,  που περιποιείται σε βάθος το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής και εμποδίζει την πιτυρίδα να επανεμφανιστεί.  Όχι μόνο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα αλλά και περιποιείται την τρίχα. ΤΕΛΟΣ στην ενοχλητική εμφάνιση της πιτυρίδας.

ΣXETIKA ME THN IACD.Η Διεθνής Ακαδημία Καλλυντικής Δερματολογίας (IACD) απαρτίζεται από ιατρούς που ασχολούνται με την καλλυντική δερματολογία και από μέλη της φαρμακευτικής και καλλυντικής βιομηχανίας που μοιράζονται παρόμοιες επιδιώξεις και οράματα. Το IACD προσφέρει ευκαιρίες για ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων που συμβάλλουν στη μάθηση και στην εξέλιξη. 


Άλλες πληροφορίες
Πληροφορίες Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E, Λ. ΚΥΜΗΣ & ΣΕΝΕΚΑ 10, ΚΗΦΙΣΙΑ,Τ.Κ. 14564